Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Buddyswim

Over Buddyswim
"Buddyswim is een uitstekende merknaam in de zwemsportindustrie. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige droge tassen die je in staat stellen om harder en veiliger te zwemmen. Om verlies van je waardevolle spullen te voorkomen, biedt het merk opblaasbare droge tassen waarin je al je essentiële accessoires kunt bewaren. Het bedrijf produceert feloranje luchtkussens die zelfs op lange afstanden zichtbaar zijn. Om optimaal te genieten van je zwemervaringen, vergeet niet jezelf te voorzien van de hoogwaardige Buddyswim droge tassen.
Buddyswim is een lifestyle-label dat de ziel van avontuur, de passie voor water en het genot van verkenning belichaamt. Gebaseerd op het idee dat iedereen de kans verdient om de zee te verkennen, is Buddyswim je betrouwbare metgezel voor wateravonturen.
Het merk is toegewijd aan het maken van hoogwaardige zwemkleding en accessoires die niet alleen je stijl verbeteren, maar ook je wateravonturen. Van elegante en stijlvolle badpakken voor alle lichaamstypes tot creatieve uitrusting die de veiligheid en het plezier verbetert, Buddyswim heeft alles wat je nodig hebt.

Buddyswim collectie

Buddyswim rugzakken zijn gemaakt van hoogwaardige, waterdichte of waterbestendige stoffen, waardoor je spullen zelfs in natte situaties droog blijven. Met talloze compartimenten en zakjes bieden hun rugzakken veel opbergruimte voor alles wat je nodig hebt, van handdoeken en kleding tot snacks en elektronica. Het unieke ontwerp en de elastische banden bieden comfort en ondersteuning tijdens lange wandelingen naar je favoriete zwemplekken of tijdens het meenemen van je spullen naar het strand.
Buddyswim T-shirts zijn gemaakt van zachte, ademende materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm, of je nu op het strand bent, bij het zwembad, of gewoon een dagje uit. Buddyswim biedt een breed scala aan prachtige, op water geïnspireerde ontwerpen die de schoonheid en het wonder van de zee, meren en rivieren vieren.
Buddyswim zwemuitrusting is ontworpen voor hoge functionaliteit, bescherming en gemak. Alle Buddyswim zwemuitrusting is gemaakt met de nadruk op superieure kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit.
Buddyswim trainingspeddels zijn een handig hulpmiddel voor zwemmers die hun slagtechniek, bovenlichaamkracht en algehele functionaliteit in het water willen verbeteren.
Buddyswim trainingsdrijvers bieden drijfvermogen, waardoor zwemmers zich kunnen concentreren op specifieke aspecten van hun slagtechniek zonder zich zorgen te hoeven maken over drijfvermogen.
Buddyswim sokken en laarzen bieden een beschermende laag voor je voeten, waardoor je beschermd bent tegen mogelijke gevaren zoals scherpe rotsen, schelpen of ruwe ondergedompelde oppervlakken."