Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Damesschoenen

Damesschoenen zwemmen

Vind een breed scala aan Damesschoenen-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Damesschoenen

Merken in Damesschoenen

Soorten aquaschoenen voor dames

Aqua schoenen

Aquaschoenen voor dames zijn een schoenstijl die vooral wordt gebruikt bij watersporten of activiteiten die verband houden met water. Aqua schoenen zijn ideaal voor comfort. De merken die waterschoenen aanbieden zijn Speedo , Arena , TYR , Turbo , Adidas , Head Swimming en Cressi .
Aquaschoenen voor dames zijn gespecialiseerd schoeisel gemaakt van materialen die watervriendelijk en sneldrogend zijn en een comfortabele pasvorm bieden voor verschillende wateractiviteiten. Ze zijn meestal gemaakt van materialen zoals neopreen, gaas of een combinatie van beide. Neopreen is een veel voorkomende keuze vanwege de waterbestendigheid, flexibiliteit en isolerende eigenschappen.
Het belangrijkste doel van aquaschoenen is om je voeten te beschermen tegen mogelijke gevaren in en rond het water. Ze vormen een barrière tegen scherpe voorwerpen, rotsen, schelpen of ander vuil dat op de grond of onder water aanwezig kan zijn. Aqua schoenen helpen ook uitglijden en vallen te voorkomen door verbeterde tractie op natte oppervlakken te bieden. Aqua schoenen hebben een lichtgewicht en flexibel ontwerp, waardoor ze gemakkelijk kunnen bewegen en ervoor zorgen dat uw voeten niet worden belast in het water. Ze hebben vaak een instap of vetersluiting die zorgt voor een veilige en verstelbare pasvorm. De zool van aquaschoenen is meestal gemaakt van rubber of een ander antislipmateriaal. Het is ontworpen met patronen of groeven die de tractie en grip op natte oppervlakken verbeteren, waardoor het risico op uitglijden wordt verminderd. Sommige aquaschoenen kunnen ook afvoergaten of kanalen hebben om water te laten ontsnappen, waardoor wordt voorkomen dat water zich naar binnen verzamelt en het comfort wordt verbeterd.

Klompen

Klompen zijn er in verschillende stijlen en ze kunnen worden gedragen tijdens watersporten of voor zwemdoeleinden. Deze klompen zijn ontwikkeld om gemakkelijk aan en uit te trekken en tegelijkertijd uw voeten te beschermen tegen vochtproblemen en irritatie. Klompen voor water zijn gemaakt van een zeer duurzaam materiaal waardoor ze lang mee kunnen gaan.

Slippers

Slippers zijn een soort schoeisel om nonchalant te dragen en ook bij activiteiten die met water te maken hebben. Het zijn casual schoenen om op het strand te dragen. Rubberen teenslippers zijn een geschikt alternatief omdat ze van nature waterdicht zijn, waardoor ze een voor de hand liggende keuze zijn bij het kiezen van waterschoenen voor dames .
Slippers zijn een type schoeisel dat wordt gekenmerkt door hun eenvoudige en open ontwerp. Ze bestaan uit een platte zool met een Y vormige band die tussen de eerste en tweede teen loopt en aansluit op de zijkanten van de zool. Slippers zijn populair vanwege hun casual en gemakkelijk te dragen karakter en bieden een comfortabele en ademende optie voor warm weer of een ontspannen omgeving.
De zool van slippers is meestal gemaakt van rubber, schuim of andere lichtgewicht materialen. Deze constructie zorgt voor flexibiliteit en demping, waardoor de voet vrij kan bewegen. De bandjes zijn vaak gemaakt van hetzelfde materiaal als de zool of kunnen extra verfraaiingen bevatten, zoals stof, leer of plastic.