Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Funky Trunks

Over Funky Trunks
"Funky Trunks is een bekend Australisch label dat chloorbestendige zwemkleding ontwikkelt en produceert voor ervaren en recreatieve zwemmers over de hele wereld. Het bedrijf presenteert een geweldige collectie zwemkleding, ondergoed en zwemaccessoires voor mannen en vrouwen. In 2002 bracht Funky Trunks zijn eerste zwemkleding op de markt. Het merk is geliefd bij zwemmers op nationaal, lokaal en olympisch niveau en heeft de zwemwereld echt gerevolutioneerd.
Funky Trunks is een energiek en creatief zwemmerk dat de wereld van het zwemmen opnieuw heeft gedefinieerd met zijn unieke stijl en toewijding aan functionaliteit. Hun gedurfde en opvallende prints en patronen zijn iconisch geworden en vertegenwoordigen de eigenzinnige en actieve geest van het merk. Van opvallende ontwerpen die de aandacht trekken tot meer klassieke stijlen met een twist, Funky Trunks biedt zwemkleding die zowel in als uit het water opvalt.
Naast zwemkleding biedt Funky Trunks ook een collectie accessoires en kleding, waaronder trainingshulpmiddelen, zwemcaps, duikbrillen, zwemcaps en casual kleding die dezelfde gevoelens van individualiteit en mode uitstralen. Duik in een wereld waar stijl en functionaliteit samenkomen en waar je vrij bent om je unieke persoonlijkheid te laten zien, één spetter tegelijk.

De collectie zwemkleding en accessoires van Funky Trunks

De Funky Trunks briefs zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse slijtage en regelmatig wassen, terwijl de kleuren en vorm behouden blijven. De flexibele taillebanden zijn ontworpen voor een comfortabele pasvorm zonder ongemak of irritatie te veroorzaken. Funky Trunks zwemkleding is gemaakt om een comfortabele en strakke pasvorm te bieden, zodat zwemmers vrij en vol vertrouwen in het water kunnen bewegen. De zwemkleding is bestand tegen de schadelijke effecten van chloor, waardoor de kleuren levendig blijven en de stof duurzaam is, zelfs bij regelmatig gebruik in het zwembad. Funky Trunks rugzakken zijn een stijlvolle en handige toevoeging aan de collectie van het merk, die een combinatie bieden van creativiteit, functionaliteit en duurzaamheid. Deze rugzakken zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van atleten, zwemmers en mensen die genieten van unieke en opvallende accessoires in hun dagelijks leven.
Funky Trunks duikbrillen staan bekend om hun eigenzinnige en leuke designs. Deze opvallende prints en kleuren onderscheiden ze van traditionele zwembrillen en stellen zwemmers in staat om hun unieke stijl te laten zien.
Funky Trunks zwemcaps zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen zoals latex of silicone, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage.
De Funky Trunks kinderzwemkleding biedt zonbescherming en biedt een extra laag bescherming tegen schadelijke UV-stralen.
De Funky Trunks herenzwemkleding is verkrijgbaar in verschillende stijlen om aan verschillende smaken te voldoen. Hun collectie is geschikt voor verschillende zwemsporten en lichaamstypes."