Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Herenschoenen

Herenschoenen zwemmen

Vind een breed scala aan Herenschoenen-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herenschoenen

Merken in Herenschoenen

Hoe waterschoenen voor heren kiezen?

Aqua schoenen

Aquaschoenen , ook wel bekend als watersandalen, zijn gespecialiseerd schoeisel dat is ontworpen voor gebruik in en rond het water. Ze zijn speciaal ontworpen om bescherming, comfort en tractie te bieden in natte omgevingen. Aquaschoenen worden vaak gedragen voor verschillende wateractiviteiten zoals zwemmen, snorkelen, kajakken, paddleboarden en lopen op rotsachtige of gladde oppervlakken. Aqua schoenen zijn ontworpen met ademende materialen om je voeten koel te houden en overmatig zweten te voorkomen.
Aquaschoenen hebben vaak antislipzolen of rubberen buitenzolen met groeven of patronen die uitstekende grip bieden op natte oppervlakken, rotsen of gladde pooldecks, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt verkleind.
Aqua schoenen hebben meestal gedempte inlegzolen en bieden een comfortabele pasvorm, waardoor ze langer in en uit het water kunnen worden gedragen. Ze kunnen ook verstelbare sluitingen hebben, zoals bungee koorden of riemen voor een veilige en aanpasbare pasvorm. Aqua schoenen zijn lichtgewicht en flexibel, waardoor natuurlijke voetbewegingen mogelijk zijn en het gevoel van blote voeten in het water ontstaat.

Klompen

Klompen zijn een type schoen dat is ontwikkeld uit veel verschillende materialen en voor veel verschillende doeleinden wordt gebruikt. De klompen die door mannen worden gebruikt om te zwemmen zijn meestal van rubber gemaakt omdat rubber een materiaal is dat je makkelijk meeneemt in het water en er geen risico is op beschadigingen. De klompen houden je ontspannen en behouden door hun stabiliteit ook je evenwicht als je over het strand loopt. U kunt deze klompen kopen van merken als Speedo , Arena , Adidas , TYR , en Turbo .

Slippers

Slippers zijn een soort casual schoenen gemaakt van lichtgewicht materiaal en worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld wanneer u gaat zwemmen op het strand. Ze zijn opgebouwd uit een platte maar duurzame zool die een stabiele verbinding maakt tussen die zool en de voeten. Slippers zijn er in veel verschillende stijlen en veel merken bieden een grote verscheidenheid aan slippers. Slippers zijn een van de beste opties voor zwemschoenen, omdat ze gemakkelijk te dragen en ook gemakkelijk mee te nemen zijn, je voeten ontspannen houden en een goede ondersteuning van de voetboog bieden.