Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Zwemkleding voor heren

Zwemkleding voor heren

Vind een breed scala aan Zwemkleding voor heren-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herenzwembroeken

Merken in Herenzwembroeken

Hoe zwemkleding voor heren kiezen?

Zwemkleding op het strand

Strandzwemkleding verwijst naar het specifieke type kleding dat is ontworpen om te zwemmen en andere activiteiten op het strand of bij het zwembad. Voor heren is dit inclusief zwembroek of zwembroek. Strandzwemkleding is ontworpen met het oog op functionaliteit, comfort en stijl, zodat mensen kunnen genieten van wateractiviteiten terwijl ze zich zelfverzekerd en modieus voelen. Deze kledingstukken zijn meestal gemaakt van sneldrogende en rekbare materialen zoals nylon, polyester of spandex, die zowel in als buiten het water flexibiliteit en comfort bieden. Bovendien bevat badkleding op het strand vaak functies zoals verstelbare bandjes, ingebouwde ondersteuning, UV bescherming en levendige kleuren of patronen die passen bij verschillende voorkeuren en lichaamstypes. Je kunt badkleding kopen bij Speedo , Arena , Adidas , Zone3 , Turbo , TYR en HUUB .

Zwemslips

Zwemslips zijn een soort badkleding die gewoonlijk door mannen wordt gedragen. Ze zijn nauwsluitend en bieden minimale bedekking, meestal met een lage tailleband en een hoog uitgesneden beenopening. Zwemslips zijn ontworpen om bewegingsvrijheid in het water te bieden en tegelijkertijd de weerstand te verminderen. Zwemslips zijn vaak gemaakt van materialen zoals nylon of polyester gemengd met spandex, wat rekbaar en sneldrogend is. Ze zijn lichtgewicht, comfortabel en bieden uitstekende ondersteuning voor verschillende wateractiviteiten, waaronder wedstrijdzwemmen, waterpolo en recreatief zwemmen.

Zwemstoorzenders

Zwemstoorzenders zijn een soort badkleding die voornamelijk wordt gedragen door mannelijke zwemmers, vooral bij wedstrijdzwemmen. Het is een nauwsluitende short die bedekking biedt vanaf de taille tot boven de knie. Het ontwerp van zwemstoorzenders is bedoeld om de weerstand in het water te verminderen, de hydrodynamica te verbeteren en de prestaties te optimaliseren. Zwemstoorzenders zijn meestal gemaakt van materialen zoals nylon of polyester gemengd met spandex. Deze stofcombinatie biedt stretch, duurzaamheid en sneldrogende eigenschappen. De nauwsluitende aard van stoorzenders helpt het lichaam te stroomlijnen, de waterweerstand te minimaliseren en de efficiëntie van de zwemmer te verbeteren. Jammers worden om verschillende redenen vaak gedragen door wedstrijdzwemmers. Ze bieden uitstekende spierondersteuning en compressie, waardoor spiervermoeidheid tijdens intensieve trainingen of races wordt verminderd.

Lange zwembroek

Lange zwembroeken , ook wel zwemleggings genoemd, zijn een soort badkleding die uitgebreide bedekking bieden vanaf de taille tot aan de enkels. In tegenstelling tot traditionele zwemshorts of slips, bieden lange zwembroeken extra bescherming en bedekking. Lange zwembroeken zijn meestal gemaakt van lichtgewicht en sneldrogende materialen zoals nylon of polyester gemengd met spandex. Deze stofcombinatie zorgt voor flexibiliteit en comfort terwijl het water gemakkelijk doorlaat. Lange zwembroeken zijn populair bij watersporters, zoals paddleboarden, surfen of snorkelen, omdat ze bescherming bieden tegen zonnebrand, schaafwonden en irriterende stoffen in het water.

Zwemshorts

Zwemshorts zijn een soort badkleding die voornamelijk door mannen en jongens wordt gedragen. Zwemshorts zijn een populaire keuze voor recreatief zwemmen, strandactiviteiten en watersporten. Zwemshorts zijn meestal gemaakt van lichtgewicht en sneldrogende materialen zoals nylon of polyester. Zwemshorts zijn er in verschillende lengtes, waaronder halverwege de dij, boven de knie of onder de knie.

Badpak

Een zwempak is een kledingstuk dat speciaal is ontworpen om te worden gedragen bij watergerelateerde activiteiten zoals zwemmen. Zwempakken zijn meestal gemaakt van materialen die licht van gewicht zijn, sneldrogend en comfortabel als ze nat zijn. Zwempakken zijn er in verschillende stijlen, ontwerpen en maten om aan verschillende voorkeuren en lichaamstypes te voldoen. Een badpak uit één stuk bedekt de romp en heeft meestal schouderbanden of een halterhals. Het biedt volledige dekking en is een populaire keuze voor zowel recreatief als wedstrijdzwemmen. Eendelige pakken zijn er in verschillende stijlen, zoals hoog uitgesneden, lage rug of met ingebouwde buikcontrole.

Tri pakken

Een trisuit is een gespecialiseerd atletisch kledingstuk dat is ontworpen voor triatlonevenementen, waarbij zwemmen, fietsen en hardlopen worden gecombineerd. Het is een kledingstuk uit één stuk dat comfort, flexibiliteit en prestatiebevorderende eigenschappen biedt voor alle drie de disciplines. Trisuits zijn gemaakt van vochtafvoerende, sneldrogende en rekbare stoffen zoals mengsels van nylon of spandex. Deze materialen helpen vocht te reguleren en zorgen voor een gestroomlijnde pasvorm, waardoor de luchtweerstand wordt verminderd en de aerodynamica wordt verbeterd tijdens het fietsen en hardlopen van de race.