Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Intex

Over Intex
Intex, een prominente speler in de leisure- en recreatieproductenindustrie, staat bekend om zijn toewijding om wereldwijd comfort, kwaliteit en genot te leveren. Intex werd in 1997 opgericht en begon met de ambitie om het leven van gezinnen te verbeteren door innovatieve en betaalbare producten te creëren die gewone ruimtes omvormen tot heerlijke havens van ontspanning en plezier. In de loop der jaren is Intex uitgegroeid tot een wereldwijd leider, die bekend staat om zijn uitgebreide assortiment producten dat aan verschillende behoeften voldoet, waaronder buiten- en binnenrecreatie, watersporten en comfortabel rusten.
Met een onwankelbare focus op klanttevredenheid heeft Intex het vertrouwen van miljoenen verdiend en blijft het de voorkeur van degenen die comfort en ontspanning zoeken. Intex heeft het concept van ontspanning en rust herschapen en brengt innovatieve producten zoals zwembaden, luchtmatrassen en meer naar huishoudens over de hele wereld. Met een toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid blijft Intex de manier waarop gezinnen hun recreatieruimtes genieten vormgeven.

Innovatie Comfort en Plezier met Kwaliteitsproducten

Intex-zwembaden zijn synoniem geworden met achtertuinplezier, met een breed scala aan maten en ontwerpen die aan diverse voorkeuren voldoen. Gemaakt van duurzame materialen, Intex-zwembaden hebben een eenvoudige installatie, een stevige constructie en verbeterde veiligheidsfuncties die uren watergebaseerd vermaak beloven voor gezinnen en vrienden. Intex-zwembadpompen zijn ontworpen om kristalhelder water te behouden door het efficiënt te circuleren en te filteren. Intex biedt een uitgebreid assortiment vervangende onderdelen en accessoires om eigenaars van zwembaden te ondersteunen bij het in topconditie houden van hun aquatische oases. Van verbinders tot kleppen, slangen tot fittingen, deze originele Intex-zwembadonderdelen zijn ontworpen voor naadloze compatibiliteit, waardoor onderhoud eenvoudig is en de levensduur van het zwembad verlengd wordt.
Het schoonmaken van een zwembad is een makkie met Intex-zwembadstofzuigers. Intex-zwembadstofzuigers staan voor gemak en innovatie, waardoor het zwembadonderhoud eenvoudig wordt. Intex-zwembadfilters zijn de ruggengraat van een schoon en helder zwembadervaring. Voorzien van hoogwaardige filtratiemechanismen, vangen deze eenheden effectief vuil, bladeren en onzuiverheden op, waardoor het water uitnodigend en aangenaam blijft. Voor degenen die een verlengde zwemperiode willen, bieden Intex-zwembadverwarmers een oplossing. Deze verwarmers regelen de watertemperatuur, zodat het zelfs in koelere klimaten comfortabel wordt.
Intex-bovengrondse zwembaden zijn een kenmerk van innovatie en duurzaamheid. Ontworpen met versterkte materialen en een eenvoudige montage, bieden deze zwembaden een aantrekkelijk alternatief voor traditionele ingegraven opties. Intex-luchtmatrassen staan synoniem voor comfort en gemak, met een breed scala aan opties voor zowel binnen- als buitengebruik. Gemaakt van duurzame materialen en innovatieve opblaasmechanismen, bieden deze luchtmatrassen een comfortabele slaapoppervlakte.