Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kinderkleding

Kinderkleding zwemmen

Vind een breed scala aan Kinderkleding-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kinderkleding

Merken in Kinderkleding

Tips om zwemkleding voor kinderen te kiezen

Jassen

Zwemjacks worden gebruikt om over zwemkleding te dragen. Deze handige jassen zijn gemaakt van neopreen, inclusief UPF voor bescherming tegen de zon.

Broek

Zwembroeken zijn een soort badpakkleding die vooral wordt gebruikt om te zwemmen. Ze zijn normaal gesproken gemaakt van materialen die speciaal zijn gemaakt om nat te zijn en ontspannen en hydrodynamisch te blijven om de lichaamsbeweging van de kinderen niet te beperken.

poloshirt

De poloshirts om te zwemmen zijn katoenen geweven overhemden met schroefdraad gemaakt van geventileerde materialen die uitstekend geschikt zijn voor fysieke zwemactiviteiten zoals op school, waardoor het lichaam tijdens het opwarmen voldoende kan circuleren. Opgemerkt bij zwemactiviteiten over de hele wereld, bieden de poloshirts een vleugje verfijning aan hun sportieve blik, waarbij ze de toon behouden tijdens en naast de zwemactiviteiten.

Sweatshirts

De sweatshirts zijn pullover shirts met lange mouwen die door de zwemmers worden gebruikt om zichzelf behaaglijk te houden. Het omhult je lichaam zoals een trui. Deze warme kleding kan zowel een sportieve blik als een strakke look geven. De zwemsweatshirts worden gebruikt om te dragen als je in de winter op zwemavontuur gaat.

T shirts

Zwem T shirts zijn gemaakt om je te beschermen tegen UV stralen. Net als badkleding hebben zwem T shirts comfortabele, schuurvrije zomen om je ontspannen te houden. De zwem T shirts hebben de neiging om te worden toegevoegd als standaardkleding, waardoor je een UPF 50 bescherming krijgt in een ontspannen pasvorm. Hoewel dit wat meer windvlagen en waterstroom kan veroorzaken tijdens zwemsessies, kan het ook meer ontspannen zijn om te dragen tijdens het wandelen op het strand.

Meer over kinderkleding:

Meer over kinderkleding omvat gezichtsmaskers en hoofddeksels. Het gezichtsmasker wordt gebruikt om uw mond en neus te beschermen tegen vervuiling in uw omgeving. De hoofddeksels worden gebruikt om uw hoofd te bedekken en te beschermen tegen hitte en kou. Je kunt deze items kopen van merken als Speedo , Turbo , Sailfish , Regatta , Head Swimming en Zoggs .