Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kinderschoenen

Kinderschoenen zwemmen

Vind een breed scala aan Kinderschoenen-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kinderschoenen

Merken in Kinderschoenen

Soorten schoenen voor kinderen om te zwemmen

Accessoires

De accessoires voor zwemschoenen zijn onder andere inlegzolen, veters, vetersluitingen, geurverwijderaars en nog veel meer. Inlegzolen zijn stukjes materiaal die in schoenen of laarzen worden gedaan voor extra gemak, warmte en een betere pasvorm. De veters worden gebruikt om schoenen te strikken. De vetersluiting wordt gebruikt om het wegglijden van schoenen te voorkomen. De geurverwijderaar wordt gebruikt om je schoen en voeten geurvrij te houden. Je kunt accessoires kopen bij Speedo , Arena , Adidas , Turbo en Cressi .

Aqua schoenen

Aqua schoenen zijn een soort schoenen die over het algemeen worden gebruikt voor wateractiviteiten en ook als ze naar het strand gaan om te zwemmen. Aqua schoenen zijn normaal gesproken gemaakt van een gladde binnenkant en hebben een stijve onderkant die wordt gebruikt om vlekken en krassen te voorkomen bij het lopen in watergebieden. Aqua schoenen zijn uitstekend voor de veiligheid. Ze zijn gemaakt om bescherming en grip te bieden onder water of op natte oppervlakken. Aquaschoenen worden vaak gebruikt voor verschillende watergerelateerde activiteiten zoals zwemmen, snorkelen, kajakken, varen en wandelen op stranden of rotsachtige gebieden.

Klompen

Crocs klompen zijn een type schoeisel dat bekend staat om hun kenmerkende ontwerp en comfort. Ze zijn gemaakt door het merk Crocs, dat populair werd vanwege zijn unieke schuimharsmateriaal genaamd Croslite. Crocs klompen zijn te herkennen aan hun clog achtige vorm met een gesloten teen en open hiel, vaak met ventilatiegaten aan de bovenkant. Crocs klompen zijn gemaakt van Croslite, een lichtgewicht, duurzaam en waterbestendig schuimharsmateriaal. Croslite biedt demping en vormt zich naar de voet van de drager, voor een comfortabele en ondersteunende pasvorm.

Slippers

Slippers zijn een soort schoeisel dat wordt gekenmerkt door een platte zool en een Y vormige riem die tussen de tenen gaat om de sandaal op zijn plaats te houden. Ze zijn meestal gemaakt van rubber of andere flexibele materialen. Slippers zijn populair bij warm weer en op strandbestemmingen vanwege hun nonchalante en comfortabele karakter. Slippers staan bekend om hun minimalistische ontwerp, met een zool die typisch bestaat uit dun, plat en flexibel materiaal. Sommige variaties kunnen een iets dikkere of voorgevormde zool hebben voor extra comfort en ondersteuning. De Y vormige riem die de grote teen van de rest van de tenen scheidt, zorgt voor minimale bedekking en zorgt voor gemakkelijke beweging.