up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Uitrusting

Duikbrillen - Geslacht: Uniseks

()
load

Hoe kies je een goede zwembril?

De zwembril is een speciaal ontwikkelde bril om u te helpen helder onder water te kijken. De ondoordringbare structuur voorkomt dat water binnendringt door een luchtzak in de buurt van uw oog te vormen. Er zijn meerdere redenen waarom het handig is om een zwembril te dragen tijdens het zwemmen. De merken die de zwembrillen aanbieden zijn Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo en Cressi .
Pasvorm is het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een goede bril . Pasvorm wordt bepaald door de afdichting van de bril . Het meest standaard type bril is ovaal van vorm met een siliconen binnenafdichting. Wanneer u ze test, moet de afdichting strak zijn, zo niet, dan laten ze water binnen, maar als het niet goed zit, zijn ze extreem strak en oefenen ze te veel spanning uit.
Het kiezen van een goede zwembril is cruciaal om comfort, helderheid en een lekvrije ervaring in het water te garanderen. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het kiezen van het juiste paar:

Het belangrijkste aspect is het vinden van een bril die goed past en een waterdichte afsluiting rond uw ogen creëert.
Overweeg het lenstype op basis van uw behoeften en zwemomgeving. Heldere lenzen zijn geschikt voor binnenzwemmen en bij weinig licht, terwijl getinte of gespiegelde lenzen UV bescherming bieden en verblinding verminderen in heldere buitenomgevingen. Gepolariseerde lenzen kunnen gunstig zijn voor zwemmen in open water om schittering van het oppervlak te verminderen.
Kies voor een bril met lenzen gemaakt van duurzame materialen zoals polycarbonaat. Ze zullen minder snel versplinteren of krassen, wat een langdurig gebruik garandeert. Zoek naar een zwembril met een anticondenscoating op de lenzen. Dit helpt beslaan te voorkomen en zorgt voor helder zicht tijdens het zwemmen. Bij sommige zwembrillen is deze coating aangebracht, bij andere is het gebruik van een anticondensgel of spray vereist.
Als je buiten of in fel verlichte omgevingen zwemt, kies dan een zwembril die UV bescherming biedt. Dit helpt je ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.
Overweeg het ontwerp van de riem en de verstelbaarheid. Kies voor een bril met gemakkelijk aan te passen bandjes die zorgen voor een veilige en comfortabele pasvorm. Sommige brillen hebben gesplitste banden of verstelbare gespen, waardoor een meer persoonlijke pasvorm mogelijk is.
Controleer of de bril wordt geleverd met een verstelbare neusbrug. Met deze functie kunt u de afstand tussen de lenzen aanpassen aan uw gezichtsvorm en brugbreedte.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden