Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Zodiac

Zodiac
Over Zodiac
Zodiac, een pionier op het gebied van comfort en hygiëne oplossingen, is al decennia lang een toonaangevende merk op de markt. Met een onvermoeibaar toewijding aan innovatie, heeft Zodiac de manier waarop mensen comfort ervaren in hun huizen en hun zwembaden onderhouden, revolutionair veranderd. Van airconditioningssystemen tot robots voor het reinigen van het zwembad, Zodiac´s diverse assortiment aan producten heeft steeds weer nieuwe industriestandaarden gezet. De toewijding van het merk aan duurzaamheid is terug te zien in hun assortiment aan milieuvriendelijke koelsystemen, dat aan zowel woningen als bedrijfsruimtes voldoet. In de loop der jaren heeft het merk geavanceerde oplossingen voor het reinigen van zwembaden ontwikkeld die het onderhoud van zwembaden vereenvoudigen.
Zodiac´s reis vanaf haar oprichting tot haar huidige positie als leider op het gebied van comfort en hygiëne oplossingen, toont een erfenis van innovatie, betrouwbaarheid en toewijding aan klanttevredenheid. Met hun assortiment aan producten, waaronder airconditioningssystemen, oplossingen voor het reinigen van zwembaden, warmtepompen en robots voor het reinigen van zwembaden, blijft Zodiac de kwaliteit van het leven verbeteren voor individuen en gezinnen over de hele wereld. Met deze innovatie werd een belangrijke sprong gemaakt in het onderhoud van het zwembad, omdat de robot autonoom door het zwembad navigeren, muren schrobben, vloeren reinigen en efficiënt vuil filteren.

Zodiac Innovatie voor Comfort en Hygiëne voor Decennia

De Zodiac's aanwezigheid in de luchtconditioneringssector dateert vanaf de oprichting in het midden van de 20e eeuw. Met een focus op energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en geavanceerde koeltechnologieën, werden Zodiac airconditioning-systemen snel bekend om hun superieure comfort. Zodiac´s airconditioning-eenheden zijn ontworpen om een ​​perfect binnenmilieu te creëren, dat innovatie en comfort combineert in elke koelcyclus. Beseffend de behoefte aan efficiënt onderhoud van zwembaden, stapte Zodiac in de sector voor het reinigen van zwembaden. Zodiac´s zwembadreinigingsapparatuur combineert een slim ontwerp met een krachtige prestatie, waardoor het water kristalhelder en een hygiënisch zwembadmilieu wordt verkregen. De toewijding van het merk aan uitmuntendheid heeft zijn positie als een veelgekozen keuze voor eigenaren van zwembaden die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en gemak, verstevigd. Zodiac's innovatie strekte zich uit tot verwarmingsoplossingen met de introductie van hun geavanceerde warmtepomptechnologie. De warmtepompen die door Zodiac worden aangeboden, zijn ontworpen om de temperatuur van het zwembad efficiënt te reguleren, waardoor zwemliefhebbers het hele jaar door van hun favoriete activiteit kunnen genieten. Deze warmtepompen hebben prioriteit aan energie-efficiëntie, waardoor niet alleen optimaal comfort, maar ook een lagere milieubelasting wordt geboden. Met Zodiac warmtepompen kunnen gebruikers hun zwemseizoenen verlengen terwijl ze tegelijkertijd de energieconsumptie minimaliseren. Embracing de technologische golf van automatisering, introduceerde Zodiac haar staat van de kunst zwembadreinigingsrobot. Uitgerust met slimme algoritmes en geavanceerde sensoren, zorgt de Zodiac zwembadreinigingsrobot voor een grondige reiniging, waardoor eigenaren van zwembaden tijd en moeite besparen. De gebruiksvriendelijke interface en efficiënte prestatie van de robot hebben het onderhoud van het zwembad eenvoudig en aangenamer gemaakt.