up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Arena

Badetøy for menn

Badetøy for menn

Badetøy for kvinner

Badetøy for kvinner

Beskyttelsesbriller

Beskyttelsesbriller

Badehetter

Badehetter

Opplæring

Opplæring

Badetøy for barn

Badetøy for barn

Avdelinger

Badetøy til Barn

Badetøy til Dame

Badetøy til Herrer

Bagger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Drakt og Komplementer

Herresko

Lære a Svømme

Trening

Utstyr

Allt( Arena )

Arena

Arena er et berømt merke som er kjent for å produsere konkurransedyktig badetøy. Merket startet for ca. 50 år siden, i 1973, i en italiensk by, Tolentino. Arena tilbyr sine høykvalitets og innovative produkter i nærmere mer enn 103 land. Merket har suksessfullt opparbeidet seg tillit hos sine forbrukere over hele verden. Valg av riktig badedrakt kan være avgjørende, og kan lett hjelpe deg med å øke ytelsen og på denne måten kan du svømme lettere og raskere.
Arena er et av de ledende merkene når det gjelder å produsere flotte kvalitets badedrakter med ny og avansert teknologi for å hjelpe svømmeren å fokusere helt på løpet uten å bekymre seg for badedrakten. Om du er nybegynner eller profesjonell svømmer, sjekk ut samlingen på Swiminn. Merket sikrer at du får de mest uforglemmelige øyeblikkene i vannet da deres høyt kvalitative og innovative produkter er det perfekte valget for alle.

Arena har det rette svømmeutstyret for deg

Arena har et bredt utvalg av eksklusivt badetøy. Arena badetøy er veldig lette og deres skreddersydde design gjør at du føler deg mest komfortabel noensinne. Arena badedrakter tilbyr motstand mot klor på grunn av 100% polyesterstoffet, designet unikt for å gjøre dem til et godt valg for utøvere.
Det er et stort utvalg Arena bikinier som er tilgjengelige i mange forskjellige design, farger og mønstre for kvinner. Du finner hundrevis av produkter i bikinikolleksjonen som gjør at du ser super klassisk og komfortabel ut mens du svømmer. I tillegg har merket også et utvalg av Arena badeshorts for menn. Disse shortsene gjør at du føler deg trygg nok til å trene som en mester, da de er tidløse badedrakter for utøvere. Arena sokker er de perfekte og mest komfortable å ha på seg da de er veldig lette, elastiske og passformet i bomull og latexmaterialer.
Om du skal treffe bassenget, er det et annet viktig ting, svømmehatten. Arena svømmehatter er slitesterke og komfortable å ha på seg under vannet da de er laget av silikon for å beskytte håret ditt og er også tilgjengelig i mange farger. Arena svømmeputer gir ekstra støtte og styrke. Et annet viktig utstyr for profesjonelle svømmere er Arena finner, designet innovativt for å hjelpe utøvere å svømme lettere på grunn av deres utrolige design. Merket tilbyr også tilbehør som Arena svømmebriller som er lett tilpassbare til enhver ansiktsform. Linsematerialet som brukes i dem sikrer klart syn under vannet, med antifog-funksjonen, noe som gjør dem universelle svømmebriller for alle.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk