Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vesker

Vesker svømming

Finn et bredt utvalg av Vesker-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Vesker

Merkevarer av Vesker

Typer poser for svømming

Ryggsekker

En svømmeryggsekk er en spesialisert ryggsekk designet for svømmere og vannsportentusiaster. Den er spesielt designet for å bære og transportere svømmeutstyr, utstyr og personlige eiendeler til og fra bassenget, stranden eller andre vannaktiviteter. Svømmeryggsekker er vanligvis laget av vanntette eller vannavstøtende materialer som nylon eller polyester. Dette bidrar til å beskytte innholdet i ryggsekken mot vannskader, enten det er fra vått badetøy, sprut eller eksponering for vær og vind.
Svømmeryggsekker har ofte flere rom, lommer og organiserere for å holde svømmeutstyr og personlige gjenstander organisert. Disse rommene kan inneholde utpekte lommer for briller, badehetter, vannflasker, håndklær og andre nødvendigheter. Å skille våte og tørre rom er også vanlig for å holde våte gjenstander adskilt fra tørre.

Tørre bokser

Tørrboksene er beholdere som brukes til å holde viktige forsyninger unna vann. Når du bader, er det stor risiko for å bli våt med vann. Mange utendørs svømmere bruker tørre bokser for å holde forsyningene sine tørre og beskyttet mot vann fordi vann lett kan skade mange viktige gadgets og forsyninger.

Tørre sekker

Tørrsekker er spesialiserte poser eller sekker designet for å holde innholdet inni dem tørt selv når de utsettes for vann eller andre våte forhold. De brukes ofte i utendørsaktiviteter som camping, fotturer, kajakkpadling, båtliv og annen vannsport. Tørrsekker er vanligvis laget av vanntette eller vannbestandige materialer som nylon, polyester eller vinyl. Disse materialene skaper en barriere som hindrer vann i å komme inn i posen, og holder innholdet tørt selv i våte omgivelser. De har ofte et lukkesystem med rulletopp. Rulllukningen skaper en vanntett forsegling som hindrer vann i å trenge inn i posen.

Finneposer

Posene som brukes til å holde svømmefinnene i dem kalles finneposene . Disse posene er laget av slitesterkt materiale og foret med et beskyttende deksel slik at de kan beskytte finnene dine mot skader mens du reiser fra ett sted til et annet. Finneposene kommer i forskjellige størrelser i henhold til størrelsene på svømmefinnene. Merkene som tilbyr finneposene er Aktive , Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo , Bestway , og Cressi .

Gear bags

Posene som brukes til å holde svømmeutstyret i dem kalles utstyrsposene. Gear bags kan også brukes til å holde annet vann relatert utstyr, for eksempel vannpolo forsyninger og også vann aerobic materiale. Svømmingsutstyret brukes til å holde borte fra det andre svømmetilbehøret, så svømmerne brukte utstyrsveskene for å holde utstyret atskilt og sikkert.

Mer om vesker:

Mer om vesker inkluderer strandvesker, gymsekker, toalettvesker og urbane vesker. Strandveskene brukes til å oppbevare strandsakene i dem. Treningssekkene brukes til å ha treningsutstyret i dem. Toalettposene brukes til å holde tannbørstepastaen og såpen i dem. Urban bagger brukes også til å oppbevare ting når du skal reise fra det ene stedet til det andre.