Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Barneklær

Barneklær svømming

Finn et bredt utvalg av Barneklær-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Barneklær

Merkevarer av Barneklær

Tips for å velge svømmeklær for barn

Jakker

Badejakker brukes til å ha over svømmeantrekk. Disse praktiske jakkene er laget av neoprenstoff inkludert UPF for solsikkerhet.

Bukser

Svømmebukser er en slags badedrakt som brukes spesielt til svømming. De er vanligvis laget av materialer spesielt laget for å være våte og forbli avslappede og hydrodynamiske for ikke å begrense kroppsbevegelsen til barna.

Poloskjorter

Poloskjortene for svømming er bomullsskjorter med tråder laget av ventilerte materialer som er utmerket for fysiske svømmeaktiviteter som på skolen, slik at kroppen kan sirkulere tilstrekkelig når den varmes opp. Poloskjortene blir lagt merke til i svømmeaktiviteter rundt om i verden, og tilbyr et raffinert preg til deres sporty blikk, og opprettholder tonen på og utenfor svømmeaktivitetene.

Gensere

Genseren er pulloverskjorter med lange ermer som brukes av svømmerne for å holde seg koselige. Den pakker inn kroppen din, for eksempel en genser. Denne varme antrekket kan gi et sporty glimt og gi et elegant utseende. Svømmegenseren brukes til å ha på når du skal på badeeventyr om vinteren.

T skjorter

Svømme t skjorter er laget for å gi deg et skjold mot UV stråler. Som badetøy har svømme t skjorter komfortable, gnagefrie falder for å holde deg avslappet. Svømme t skjortene har en tendens til å bli lagt til som standardklær, og gir deg UPF 50 forsvar i en avslappet passform. Selv om dette kan gi litt mer vindkast og vannstrøm under svømmeøkter, kan det også være mer avslappet å ha på seg mens du går på stranden.

Mer om barneklær:

Mer om barneklær inkluderer ansiktsmasker og hodeplagg. Ansiktsmasken brukes for å holde munnen og nesen din mot forurensning i omgivelsene. Hodeplagget brukes for å holde hodet dekket og beskytte mot varme og kulde. Du kan kjøpe disse varene fra merkene som Speedo , Turbo , Sailfish , Regatta , Head Swimming og Zoggs .