Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Barnesko

Barnesko svømming

Finn et bredt utvalg av Barnesko-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Barnesko

Merkevarer av Barnesko

Typer sko for barn for svømming

Tilbehør

Tilbehøret til svømmesko inkluderer innleggssåler, lisser, blondelåser, lukteliminatorer og mye mer. Innersåler er deler av materiale som legges i skoene eller støvlene for ekstra bekvemmelighet, varme og en mer passende passform. Lissene brukes til å knyte sko. Snørelåsen brukes for å hindre at sko glir. Lukt eliminatoren brukes til å holde skoen og føttene luktfrie. Du kan kjøpe tilbehør fra Speedo , Arena , Adidas , Turbo , og Cressi .

Aqua sko

Aqua sko er en slags sko som vanligvis brukes til vannaktiviteter og også når du skal til stranden for å bade. Aqua sko er vanligvis laget av glatt indre og har en stiv bunn som brukes til å kontrollere flekker og riper når du går i vannområder. Aqua sko er utmerket for sikkerhet. De er laget for å gi beskyttelse og grep mens de er nedsenket eller på våte overflater. Aqua sko brukes ofte til forskjellige vannrelaterte aktiviteter som svømming, snorkling, kajakkpadling, båtliv og turgåing på strender eller steinete områder.

Tresko

Crocs tresko er en type fottøy kjent for sin karakteristiske design og komfort. De er laget av merket Crocs, som ble populært for sitt unike skumharpiksmateriale kalt Croslite. Crocs tresko gjenkjennes av sin tresko stil med en lukket tå og åpen hæl, ofte med ventilasjonshull på den øvre delen. Crocs tresko er laget av Croslite, et lett, slitesterkt og vannavstøtende skumharpiksmateriale. Croslite gir demping og former etter formen på brukerens føtter, og tilbyr en komfortabel og støttende passform.

Flip Flops

Flip flops er en type fottøy som kjennetegnes av en flat såle og en Y formet stropp som går mellom tærne for å holde sandalen på plass. De er vanligvis laget av gummi eller andre fleksible materialer. Flip flops er populære i varmt vær og stranddestinasjoner på grunn av deres uformelle og komfortable natur. Flip flops er kjent for sitt minimalistiske design, med en såle som typisk består av et tynt, flatt og fleksibelt materiale. Noen varianter kan ha en litt tykkere eller konturert såle for ekstra komfort og støtte. Den Y formede stroppen som skiller stortåen fra resten av tærne gir minimal dekning og gir enkel bevegelse.