Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Dameklær

Dameklær svømming

Finn et bredt utvalg av Dameklær-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Dameklær

Merkevarer av Dameklær

Hvordan velge dameklær for svømmetrening?

Jakker

Velg en jakke for svømming laget av et lett, hurtigtørkende og slitesterkt materiale. Se etter stoffer som nylon eller polyester som gir god vannmotstand og tåler hyppig bruk i klorbehandlede bassenger eller åpne vannmiljøer.
Jakken skal ha en tettsittende, men komfortabel passform for å gi bevegelsesfrihet mens du svømmer. Se etter en jakke spesielt designet for svømming eller vannsport. Den bør ha en strømlinjeformet design med minimal bulk for å redusere luftmotstanden i vannet. Vurder jakker for svømming med funksjoner som glidelås foran eller justerbare lukkinger for å gi en sikker passform og enkel på/av funksjonalitet.

Bukser

Når det kommer til damebukser for svømmetrening , er det noen forskjellige alternativer tilgjengelig, hver utformet for å gi komfort, fleksibilitet og optimal ytelse i vannet. Her er noen vanlige typer damebukser for svømmetrening :

Svømmeleggings ligner på vanlige leggings, men er laget av hurtigtørkende og klorbestandige materialer. De tilbyr full dekning og er ideelle for svømmere som foretrekker mer beskjedenhet eller ekstra solbeskyttelse. Svømmeleggings gir utmerket fleksibilitet og gir mulighet for et bredt spekter av bevegelse under svømmetrening.
Svømmeshorts er et populært valg for svømmetrening, og tilbyr en balanse mellom dekning og bevegelsesfrihet. De er vanligvis laget av lette og vannavstøtende stoffer som tørker raskt. Svømmeshorts er designet med en elastisk linning og en løs passform for å sikre komfort og fleksibilitet mens du svømmer.
Swim capris er et allsidig alternativ for svømmetrening for kvinner. De er lengre i lengde, vanligvis når midten av leggen eller rett under kneet. Swim capris er laget av elastiske og hurtigtørkende materialer som gjør det enkelt å bevege seg inn og ut av vannet. De gir god dekning og kan kombineres med badetopper eller rash guards for et komplett svømmeantrekk.
Badetights , også kjent som svømmeleggings eller svømmetights, ligner på badeleggings, men har en tettere passform. De er laget av elastiske og hydrodynamiske materialer som gir kompresjon og forbedrer muskelstøtte.

Poloskjorter

En poloskjorte brukes også som svømmeutstyr. Poloskjorter er vanligvis kortermede, men noen har lange ermer. Disse poloskjortene er laget med det nyeste materialet som gir mange fordeler for svømmerne som å holde dem varme og beskyttet. Den beste sømmen gir dem holdbarhet mot pilling og bretter. Damepoloskjorter for svømmetrening er allsidige og funksjonelle plagg som tilbyr komfort, stil og praktisk. Disse skjortene er spesielt designet for svømmere og gir flere fordeler under treningsøkter. Damepoloskjorter for svømming er vanligvis laget av lette, pustende og hurtigtørkende stoffer som polyester eller en blanding av polyester og spandex. Disse materialene sikrer komfort og gir effektiv fukttransport, og holder svømmeren tørr og kjølig under intense treningsøkter.

Gensere

Gensere for svømmetrening er langermede midiskjorter som brukes av kvinnelige svømmere i kaldt vær og er vanligvis laget av varmt fleecemateriale. Gensere brukes til sitt første formål som avslappende sportsklær.

T skjorter

Dame t skjorter for svømmetrening er essensielle plagg som tilbyr komfort, fleksibilitet og ytelse under svømmetrening. Disse t skjortene er spesielt designet for svømmere og gir flere fordeler. T skjorter designet for svømmetrening har en elastisk sammensetning som gir mulighet for ubegrenset bevegelse i vannet. Stoffet gir utmerket fleksibilitet, slik at svømmere kan utføre ulike slag og øvelser uten å føle seg sammensnøret. Svømme t skjorter for kvinner har vanligvis en avslappet passform som gir bevegelsesfrihet. De har ofte en rund hals eller V hals design og korte ermer for enkel bruk og ventilasjon. Lengden på t skjorten kan variere, alt fra hoftelengde til lengre stiler som gir ekstra dekning.

Mer om dameklær:
Jo mer om dameklær inkluderer ansiktsmasker, undertøy, hodeplagg, kjoler og solbriller . Du kan kjøpe disse tingene fra disse merkene: Speedo , Arena , Zone3 , Turbo , TYR og Adidas .