Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Intex

Om Intex
Intex, en fremtredende aktør innen nisjen fritid- og rekreasjonsprodukter, er feiret for sitt engasjement for å levere komfort, kvalitet og glede til husholdninger over hele verden. Etablert i 1997 begynte Intex sin reise med et mål om å forbedre livene til familier ved å lage innovative og rimelige produkter som forvandler vanlige rom til deilige oaser av avslapning og moro. Gjennom årene har Intex utviklet seg til en global leder som er kjent for sitt omfattende sortiment av produkter som tilfredsstiller ulike behov, inkludert utendørs- og innendørsrekreasjon, vannsport og komfortabel hvile.
Med et urokkelig fokus på kundetilfredshet har Intex tjent tilliten til millioner og fortsetter å være et foretrukket valg for de som søker komfort og fritid. Intex har forvandlet konseptet om fritid og avslapning, og brakt innovative produkter som svømmebasseng, luftmadrasser og mer til husholdninger over hele verden. Med et engasjement for kvalitet og kundetilfredshet fortsetter Intex å forme måten familier nyter sine rekreasjonsområder.

Innovativ komfort og moro gjennom kvalitetsprodukter

Intex-bassenger har blitt synonymt med glede i bakgården, og tilbyr et bredt utvalg av størrelser og design som passer forskjellige preferanser. Laget av holdbare materialer, har Intex-bassenger enkel oppsett, sterk konstruksjon og forbedrede sikkerhetsfunksjoner som lover timevis med vannbasert underholdning for familier og venner. Intex pool pumps er designet for å vedlikeholde krystallklart vann ved effektivt å sirkulere og filtrere det. Intex tilbyr et komplett utvalg av reservedeler og tilbehør for å støtte basseng-eiere i å holde sine akvatiske tilfluktssteder i topp stand. Fra koblinger til ventiler, slanger til koblinger, er disse ekte Intex pool deler utformet for sømløs kompatibilitet, noe som sikrer enkel vedlikehold og en forlenget bassengslevetid.
Rengjøring av et basseng er en lek med Intex pool støvsugere. Intex pool støvsugere fremstår som praktisk og innovativ, og bidrar til en ukomplisert bassengvedlikeholdsrutine. Intex pool filtre er ryggraden i en ren og klar bassengopplevelse. Utstyrt med høykvalitets filtreringsmekanismer, fanger disse enhetene effektivt støv, blader og urenheter, slik at vannet forblir inviterende og gøyalt. For de som ønsker en utvidet svømmeperiode, gir Intex pool oppvarmere en løsning. Disse oppvarmere regulerer vanntemperaturen, slik at det er behagelig selv i kjøligere klima.
Intex ovenfra-jorden-bassenger er et varemerke for innovasjon og holdbarhet. Utformet med forsterkede materialer og enkel samling, gir disse bassengene et attraktivt alternativ til de tradisjonelle inn-i-bakken-alternativene. Intex luftmadrasser er synonymt med komfort og bekvemmelighet, og tilbyr et bredt utvalg av alternativer for både innendørs og utendørs bruk. Bygget med holdbare materialer og innovative oppblåsingsmekanismer, gir disse luftmadrassene en komfortabel soveflate.