Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Madwave

Om Madwave
"MADWAVE er en verdenskjent produsent og distributør av badetøy og utstyr til svømming. Selskapet ble grunnlagt i 2003.
MADWAVE har som mål å designe og produsere høykvalitets sportsutstyr basert på de nyeste prestasjonene innen svømming i verden. MADWAVE-teamet består av grafiske og 3D-designere, bemerkede olympiske svømmere, høyt kvalifiserte ingeniører og utviklere. Hos MADWAVE tilbyr vi et bredt spekter av produkter for vannsport, som inkluderer svømmebriller, konkurransedrakter, badetøy, svømmesekker, svømmehåndklær, neseclips, øreplugger, svømmebøyer, svømmebrett, svømmepaddler, monofinner, barnefinner, treningsfinner, svømmetrenere, svømmefinner, flip flops og tørre bager. MADWAVEs produkter er designet for å møte behovene til svømmere på alle nivåer, fra nybegynnere til profesjonelle.
MADWAVEs svømmebriller er designet for å gi svømmere klar sikt og komfort mens de svømmer. Brillene finnes i ulike stiler og farger for å passe behovene til forskjellige svømmere. MADWAVEs konkurransedrakter er designet for å gi svømmere maksimal hastighet og komfort under konkurranser. Draktene er laget av høykvalitetsmaterialer som er designet for å redusere motstand og forbedre prestasjonen. MADWAVEs badetøy er designet for å gi svømmere komfort og stil mens de svømmer. Badetøyet finnes i ulike stiler og farger for å passe behovene til forskjellige svømmere.
MADWAVEs svømmesekker er designet for å gi svømmere en praktisk måte å bære med seg svømmeutstyret på. Sekkene er laget av høykvalitetsmaterialer som er designet for å være holdbare og langvarige. MADWAVEs svømmehåndklær er designet for å gi svømmere en rask og enkel måte å tørke seg på etter svømming. Håndklærne er laget av høykvalitetsmaterialer som er absorberende og tørker raskt.
MADWAVEs neseclips og øreplugger er designet for å gi svømmere en behagelig og sikker passform mens de svømmer. Klipsene og pluggene er laget av høykvalitetsmaterialer som er holdbare og langvarige. MADWAVEs svømmebøyer og svømmebrett er designet for å gi svømmere en måte å forbedre styrken og teknikken sin mens de svømmer. Bøyene og brettene er laget av høykvalitetsmaterialer som er designet for å være holdbare og langvarige.
MADWAVEs svømmepaddler og monofinner er designet for å gi svømmere en måte å forbedre teknikken og hastigheten sin mens de svømmer. Paddlene og finnene er laget av høykvalitetsmaterialer som er designet for å være holdbare og langvarige. MADWAVEs barnefinner og treningsfinner er designet for å gi unge svømmere en måte å forbedre teknikken og styrken sin mens de svømmer. Finnene er laget av høykvalitetsmaterialer som er designet for å være holdbare og langvarige.
MADWAVEs svømmetrenere er designet for å gi svømmere en måte å forbedre teknikken og styrken sin mens de svømmer. Trenerne er laget av høykvalitetsmaterialer som er designet for å være holdbare. MADWAVEs svømmefinner er designet for å gi svømmere en måte å forbedre hastigheten og teknikken sin mens de svømmer. Finnene er laget av høykvalitetsmaterialer som er designet for å være holdbare og langvarige.
MADWAVEs flip flops er designet for å gi svømmere en behagelig og stilig måte å gå rundt bassenget på. Flip flopsene er laget av høykvalitetsmaterialer som er designet for å være holdbare og langvarige. MADWAVEs tørre bager er designet for å gi svømmere en måte å holde utstyret tørt mens de svømmer. Bagene er laget av høykvalitetsmaterialer som er designet for å være holdbare og langvarige. MADWAVEs produkter er designet for å møte behovene til svømmere på alle nivåer, fra nybegynnere til profesjonelle."