up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Utstyr

Briller - Farge: Hvit

()
load

Hvordan velger du et par gode svømmebriller?

Svømmebrillene er spesielt utviklet briller for å hjelpe deg å se klart under vannet. Den ugjennomtrengelige strukturen hindrer vann i å trenge inn ved å danne en luftpose nær øyet. Det er flere grunner til at det er nyttig å bruke svømmebriller når du svømmer. Merkene som tilbyr svømmebrillene er Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo og Cressi .
Passform er det viktigste å tenke på når du velger et par gode briller . Passformen bestemmes av brillens forsegling. Den mest standard typen vernebriller er oval med en indre silikonforsegling. Når du tester dem på, skal forseglingen være tett, hvis ikke vil de tillate vann å bevege seg inn, men hvis det ikke er tett så er de ekstremt tette og belaster for mye.
Å velge et par gode svømmebriller er avgjørende for å sikre komfort, klarhet og en lekkasjefri opplevelse i vannet. Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge riktig par:

Det viktigste aspektet er å finne briller som sitter godt og skaper en vanntett forsegling rundt øynene.
Vurder linsetypen basert på dine behov og svømmemiljø. Klare linser er egnet for innendørs svømming og dårlige lysforhold, mens tonede eller speilglass gir UV beskyttelse og reduserer gjenskinn i lyse utendørsmiljøer. Polariserte linser kan være fordelaktige for svømming i åpent vann for å redusere gjenskinn fra overflaten.
Velg briller med linser laget av slitesterke materialer som polykarbonat. Det er mindre sannsynlig at de knuser eller riper seg, noe som sikrer langvarig bruk. Se etter svømmebriller med antiduggbelegg på linsene. Dette bidrar til å forhindre dugg, og sikrer klart syn under svømmeturen. Noen svømmebriller har dette belegget påført, mens andre kan kreve bruk av en antidugggel eller spray.
Hvis du svømmer utendørs eller i sterkt opplyste omgivelser, velg svømmebriller som tilbyr UV beskyttelse. Dette bidrar til å beskytte øynene dine mot skadelige solstråler.
Vurder stroppens design og justerbarhet. Velg briller med stropper som er enkle å justere, som gir en sikker og komfortabel passform. Noen briller har delte stropper eller justerbare spenner, noe som gir en mer tilpasset passform.
Sjekk om brillene kommer med en justerbar nesebro. Denne funksjonen lar deg endre avstanden mellom linsene slik at den passer til ansiktsform og brobredde.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk