Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Lära sig att simma

Lära sig att simma

Hitta ett brett utbud av Lära sig att simma-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Lär dig simma

Märken i Lär dig simma

Vilka är de nödvändiga simkläderna för barn?

Flytdräkter

Flytdräkter är specialdesignade simhjälpmedel för barn. De är baddräkter eller västar i ett stycke som innehåller inbyggda flythjälpmedel för att hjälpa barn att lära sig simma och ge extra flytstöd i vattnet. Flytdräkter har vanligtvis flytanordningar eller skuminlägg strategiskt placerade runt bröstet, ryggen och ibland armarna. Dessa hjälpmedel hjälper barn att hålla sig flytande och bibehålla en horisontell position i vattnet, vilket gör att de kan träna sina simtag samtidigt som de känner sig säkrare och mer självsäkra. Flytdräkter används ofta för små barn som börjar lära sig simma eller för de som fortfarande utvecklar sina simkunskaper. De ger en gradvis övergång från mer restriktiva flytanordningar som armflottor eller vattenvingar till självständig simning.

Flyter

De flyter som allmänt kallas poolflottor är tillbehör som används för barn som börjar förstå hur man simmar. Simflottor är den absolut vanligaste simhjälpen som används av nybörjare på grund av sin uthållighet och stabilitet. Simflottor är uppblåsbara eller skumbaserade anordningar utformade för att ge flytkraft och stöd till individer, särskilt barn, när de är i vattnet.

Roll up armband

När barnet är i vatten ger armbanden flytkraft, vilket gör att de kan flyta. De upprullbara armbanden är mycket prisvärda och mycket stabila flytstöd som är perfekta för att hjälpa unga barn i de för tidiga faserna av att förstå att simma. De består av uppblåsbara band eller ärmar som bärs runt överarmarna. Roll up armband är tillverkade av slitstarka material, ofta PVC eller liknande vattentäta material. De har en cylindrisk form med en eller flera luftkammare som kan blåsas upp genom att blåsa in luft i dem manuellt eller med hjälp av en pump. Banden har vanligtvis en säker ventil som möjliggör enkel uppblåsning och tömning. Det unika med upprullade armband är deras förmåga att enkelt rullas upp eller tömmas. Detta gör dem till ett populärt val för föräldrar när de ska till poolen, stranden eller på semester.

Västar

Västarna är också en av de viktiga tillbehören för barnen att ha på sig när de börjar lära sig simma. Västarna bärs utanpå badkläder eller byxor för att hjälpa barn att få en genuin position i vattnet när de lär sig simma. Västarna är ett flytkraftsstöd så arbeta med ett barns naturliga flytförmåga för att förbättra deras skyddsstatus när de är i vatten. Du kan köpa västar för barn från märken som Intex , Speedo , Arena , TYR , Zoggs och Bestway .