Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Barnkläder

Barnkläder simning

Hitta ett brett utbud av Barnkläder-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Barnkläder

Märken i Barnkläder

Tips för att välja simkläder för barn

Jackor

Badjackor används för att bära över badkläder. Dessa bekväma jackor är gjorda av neoprentyg inklusive UPF för solsäkerhet.

Byxor

Simbyxor är ett slags baddräkt som används speciellt för simning. De är normalt gjorda av material speciellt skapade för att vara blöta och förbli avslappnade och hydrodynamiska för att inte begränsa barnens kroppsrörelser.

Polotröjor

Pikétröjorna för simning är gängade bomullströjor gjorda av ventilerade material som är utmärkta för fysiska simaktiviteter som i skolan, vilket gör att kroppen kan cirkulera tillräckligt när den värms upp. Pikétröjorna är uppmärksammade i simaktiviteter runt om i världen och erbjuder en känsla av förfining till sin sportiga blick, och bibehåller tonen både på och utanför simaktiviteterna.

Tröjor

Tröjorna är tröjor med långa ärmar som används av simmare för att hålla sig mysiga. Det sveper in din kropp som en tröja. Denna varma klädsel kan skapa en sportig glimt och ge en elegant look. Simtröjan används för att bära när du ska ut på badäventyr på vintern.

T shirts

Simt shirts är skapade för att ge dig en sköld från UV strålar. Som badkläder har simt shirts bekväma, skavfria fållar för att hålla dig avslappnad. Simtröjorna tenderar att läggas till som standardkläder, vilket ger dig UPF 50 försvar i en avslappnad passform. Även om detta kan ge lite mer vind och vattenflöde under simpass, kan det också vara mer avslappnat att bära när du går på stranden.

Mer om barnkläder:

Mer om barnkläder inkluderar ansiktsmasker och huvudbonader. Ansiktsmasken används för att hålla din mun och näsa från föroreningar som finns i din omgivning. Huvudbonaderna används för att hålla ditt huvud täckt samt skydda mot värme och kyla. Du kan köpa dessa föremål från märken som Speedo , Turbo , Sailfish , Regatta , Head Swimming och Zoggs .