Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Barnskor

Barnskor simning

Hitta ett brett utbud av Barnskor-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Barnskor

Märken i Barnskor

Typer av skor för barn för simning

Tillbehör

Tillbehören till simskor inkluderar sulor, snören, spetslås, luktavskiljare och mycket mer. Inläggssulor är delar av material som sätts i skorna eller stövlarna för extra bekvämlighet, värme och en mer passform. Snörena används för att knyta skor. Spetslåset används för att förhindra att skor glider. Luktavskiljaren används för att hålla dina skor och fötter luktfria. Du kan köpa tillbehör från Speedo , Arena , Adidas , Turbo och Cressi .

Aqua skor

Aqua skor är en sorts sko som vanligtvis används för vattenaktiviteter och även när man går till stranden för att bada. Aqua skor är normalt gjorda av slät insida och har en styv botten som används för att kontrollera fläckar och repor när man går i vattenområden. Aqua skor är utmärkta för säkerheten. De är gjorda för att ge skydd och grepp när de är nedsänkta eller på våta ytor. Aqua skor används ofta för olika vattenrelaterade aktiviteter som simning, snorkling, kajakpaddling, båtliv och promenader på stränder eller steniga områden.

Träskor

Crocs träskor är en typ av skor kända för sin distinkta design och komfort. De är gjorda av märket Crocs, som blev populärt för sitt unika skumplastmaterial som heter Croslite. Crocs träskor känns igen på sin träskoform med en stängd tå och öppen häl, ofta med ventilationshål på den övre delen. Crocs träskor är gjorda av Croslite, ett lätt, hållbart och vattenbeständigt skumplastmaterial. Croslite ger dämpning och formar formen på bärarens fötter, vilket ger en bekväm och stödjande passform.

Flip flops

Flip flops är en typ av skodon som kännetecknas av en platt sula och ett Y format band som går mellan tårna för att hålla sandalen på plats. De är vanligtvis gjorda av gummi eller andra flexibla material. Flip flops är populära i varmt väder och stranddestinationer på grund av deras avslappnade och bekväma natur. Flip flops är kända för sin minimalistiska design, med en sula som vanligtvis består av ett tunt, platt och flexibelt material. Vissa varianter kan ha en något tjockare eller konturerad sula för extra komfort och stöd. Den Y formade remmen som skiljer stortån från resten av tårna ger minimal täckning och möjliggör enkel rörelse.