Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Buddyswim

Information för Buddyswim
"Buddyswim är ett högkvalitativt märke inom simsportindustrin. Företaget designar och utvecklar högkvalitativa torra påsar som tillåter dig att simma hårdare men ändå säkert. För att undvika förlusten av dina värdesaker erbjuder varumärket uppblåsbara torra påsar där du kan hålla alla dina viktiga tillbehör. Företaget producerar luftkuddar i starkt orange färg som är synliga även på långa avstånd. För att njuta av dina simupplevelser, se till att ha med dig de lyxiga Buddyswim torra påsarna.
Buddyswim är ett livsstilsmärke som förkroppsligar äventyrets själ, passionen för vatten och glädjen i utforskning. Baserat på idén att alla förtjänar chansen att utforska havet, är Buddyswim din betrodda följeslagare för vattenäventyr.
Varumärket är dedikerat till att skapa högkvalitativ badkläder och tillbehör som inte bara förbättrar din stil utan också din upplevelse i vattnet. Från eleganta och stilfulla baddräkter för alla kroppsformer till kreativ utrustning som förbättrar säkerheten och nöjet, har Buddyswim allt du behöver.

Buddyswim kollektion

Buddyswim ryggsäckar är tillverkade av högkvalitativa, vattentäta eller vattentåliga material, vilket garanterar att dina tillhörigheter förblir torra även i våta situationer. Med flera fack och påsar erbjuder deras ryggsäckar gott om förvaringsutrymme för allt du behöver, från handdukar och kläder till snacks och elektronik. Den unika designen och de elastiska remmarna ger komfort och stöd under långa vandringar till dina favorit simställen eller när du tar med dig din utrustning till stranden.
Buddyswim t-shirts är tillverkade av mjuka, luftiga material som ger en bekväm passform, oavsett om du är på stranden, vid poolen eller bara njuter av en dag utomhus. Buddyswim erbjuder ett brett utbud av enastående, vatteninspirerade designer som hyllar havets, sjöarnas och flodernas skönhet och under.
Buddyswim simutrustning är utformad med fokus på hög funktionalitet, skydd och komfort. All Buddyswim simutrustning är tillverkad med överlägsen kvalitet, hållbarhet och funktionalitet i åtanke.
Buddyswim träningspaddlar är ett användbart verktyg för simmare som vill förbättra sin simteknik, överkropps styrka och allmänna prestanda i vattnet.
Buddyswim träningsflytar ger flythjälp, vilket gör det möjligt för simmare att fokusera på olika aspekter av sin simteknik utan att behöva oroa sig för att hålla sig flytande.
Buddyswim strumpor och kängor ger ett skyddande lager för dina fötter och skyddar mot potentiella faror som skarpa stenar, snäckor eller klippiga undervattensytor."