Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Badkläder för män

Badkläder för män

Hitta ett brett utbud av Badkläder för män-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrbadkläder

Märken i Herrbadkläder

Hur väljer man badkläder för män?

Badkläder på stranden

Strandbadkläder hänvisar till den specifika typen av kläder som är designade för simning och andra aktiviteter på stranden eller vid poolen. För män inkluderar det badbyxor eller badshorts. Strandbadkläder är designade med funktionalitet, komfort och stil i åtanke, så att individer kan njuta av vattenaktiviteter samtidigt som de känner sig trygga och moderiktiga. Dessa plagg är vanligtvis gjorda av snabbtorkande och töjbara material som nylon, polyester eller spandex, som ger flexibilitet och komfort i och utanför vattnet. Dessutom innehåller badkläder på stranden ofta funktioner som justerbara remmar, inbyggt stöd, UV skydd och livfulla färger eller mönster för att passa olika preferenser och kroppstyper. Du kan köpa badkläder från Speedo , Arena , Adidas , Zone3 , Turbo , TYR , och HUUB .

Simbyxor

Badbyxor är en typ av badkläder som vanligtvis bärs av män. De är formsydda och erbjuder minimal täckning, vanligtvis med ett lågt midjeband och en högskuren benöppning. Badbyxor är designade för att ge rörelsefrihet i vattnet samtidigt som de minskar motståndet. Badbyxor är ofta gjorda av material som nylon eller polyester blandat med spandex, vilket möjliggör stretch och snabbtorkande egenskaper. De är lätta, bekväma och ger utmärkt stöd för olika vattenaktiviteter, inklusive tävlingssim, vattenpolo och fritidssim.

Simstörare

Swimming Jammers är en typ av badkläder som främst bärs av manliga simmare, särskilt vid tävlingssim. De är formsydda shorts som ger täckning från midjan till ovanför knät. Designen av simhammare är avsedd att minska motståndet i vattnet, förbättra hydrodynamiken och optimera prestanda. Simstörsändare är vanligtvis gjorda av material som nylon eller polyester blandat med spandex. Denna tygkombination erbjuder stretch, hållbarhet och snabbtorkande egenskaper. Den tättslutande karaktären hos störsändare hjälper till att effektivisera kroppen, minimera vattenmotståndet och förbättra simmarens effektivitet. Jammers bärs vanligtvis av tävlingssimmare av olika anledningar. De ger utmärkt muskelstöd och kompression, vilket hjälper till att minska muskeltrötthet under intensiv träning eller lopp.

Långa badbyxor

Långa simbyxor , även känd som simleggings, är en typ av badkläder som ger utökad täckning från midjan och ner till anklarna. Till skillnad från traditionella badshorts eller kalsonger erbjuder långa simbyxor extra skydd och täckning. Långa simbyxor är vanligtvis gjorda av lätta och snabbtorkande material som nylon eller polyester blandat med spandex. Denna tygkombination säkerställer flexibilitet och komfort samtidigt som vatten lätt kan passera igenom. Långa simbyxor är populära bland personer som ägnar sig åt vattensporter, såsom paddleboard, surfing eller snorkling, eftersom de erbjuder skydd mot solbränna, skrubbsår och irriterande ämnen i vattnet.

Badbyxor

Badshorts är en typ av badkläder som främst bärs av män och pojkar. Badshorts är ett populärt val för simning, strandaktiviteter och vattensporter. Simshorts är vanligtvis gjorda av lätta och snabbtorkande material som nylon eller polyester. Simshorts finns i olika längder, inklusive mitten av låret, ovanför knäet eller under knäet.

Baddräkt

En baddräkt är ett plagg speciellt designat för att bäras i vattenrelaterade aktiviteter som simning. Baddräkter är vanligtvis gjorda av material som är lätta, snabbtorkande och bekväma när de är våta. Baddräkter finns i en mängd olika stilar, mönster och storlekar för att passa olika preferenser och kroppstyper. En baddräkt i ett stycke täcker bålen och har vanligtvis axelband eller grimma. Den ger full täckning och är ett populärt val för både fritids och tävlingssim. Endelade kostymer finns i olika stilar, såsom högt skuren, låg rygg eller med inbyggd magkontroll.

Tre kostymer

En triathlon är en specialiserad atletisk klädsel designad för triathlonevenemang, som kombinerar simning, cykling och löpning. Det är ett plagg i ett stycke som erbjuder komfort, flexibilitet och prestationshöjande funktioner för alla tre disciplinerna. Trisuits är gjorda av fukttransporterande, snabbtorkande och töjbara tyger som nylon eller spandexblandningar. Dessa material hjälper till att hantera fukt och ger en strömlinjeformad passform, minskar motståndet och förbättrar aerodynamiken under cykling och löpning.