Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Herrkläder

Herrkläder simning

Hitta ett brett utbud av Herrkläder-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrkläder

Märken i Herrkläder

Hur väljer man träningskläder för män?

Jackor

Jackorna är ett klädesplagg som man har på sig under vinterns träningspass för att hålla kroppen varm. Och för någon som tränar på vintern eller reser i det kalla vädret är jackor avgörande eftersom det låter dig träna bekvämt.

Byxor

Byxor är också viktiga redskap för träning och är vanligtvis gjorda av syntetiska tyger. Byxorna för träning är oftast gjorda av stretchigt material så att du lätt kan träna. Märkena som erbjuder herrkläder för före simning är Speedo , Zone3 , Adidas , TYR , Turbo och HUUB .

Polotröjor

Pikétröjor används vanligtvis som ett klädtillbehör som används för träning och är gjorda av mjukt tyg. Pikétröjor är en av de viktigaste plagg som används för träning. Pikétröjor finns i många format och nyanser.

Tröjor

Sweatshirts är träningskläder för att hålla dig mysig i vintervädret. De används för ett träningspass i kalla temperaturer eftersom de är gjorda av varmt tyg och finns i många olika material så att du kan välja den som passar din kroppstyp.

T shirts

T shirts har korta ärmar och är utan krage. T shirts är vanligtvis gjorda av ett flexibelt, lätt och mjukt material och kan tvättas i maskin.

Mer om herrkläder inför simning:

Hitta i herrkläder simunderkläder, ansiktsmasker, huvudbonader och solglasögon. När du väljer herrkläder innan du simmar, överväg följande faktorer:

Snabbtorkande material : Välj kläder gjorda av snabbtorkande material som polyester eller nylon. Dessa tyger är designade för att transportera bort fukt och torka snabbt, vilket säkerställer att du håller dig bekväm före och efter simning.
Lätt och andningsbar : Välj kläder som är lätta och andas för att hålla dig sval och bekväm. Leta efter plagg med meshpaneler eller ventilationsfunktioner för att förbättra luftflödet och förhindra överhettning.
UV skydd : Om du planerar att vara utomhus innan du simmar, överväg kläder med inbyggt UV skydd. Leta efter plagg med en UPF klassificering Ultraviolet Protection Factor, som anger graden av solskydd som tyget erbjuder.
Lätt att ta på och ta av : Välj kläder som är lätta att ta på och ta av, speciellt om du ofta byter in och ur dina badkläder.
Mångsidighet : Välj kläder som smidigt kan övergå från aktiviteter före simningen till andra avslappnade miljöer. Välj mångsidiga plagg som kan bäras för aktiviteter som att gå, springa ärenden eller ta en bit mat.
Passform och komfort : Se till att kläderna du väljer sitter bra och ger rörelsefrihet. Det bör inte vara för snävt eller begränsande, så att du kan röra dig bekvämt och delta i aktiviteter före simningen utan begränsningar.
Stil och personliga preferenser : Tänk på din personliga stil och dina preferenser när du väljer kläder innan du simmar. Välj färger och design som tilltalar dig och får dig att känna dig trygg.
Kvalitet och hållbarhet : Leta efter välgjorda plagg som är slitstarka och som tål upprepad användning och tvätt. Kontrollera kundrecensioner och betyg för att mäta klädernas kvalitet och livslängd.
Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du välja herrkläder som är bekväma, funktionella och lämpliga för dina aktiviteter före och efter simning, vilket säkerställer en trevlig och bekväm upplevelse.