up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Herrskor simning

Herrskor simning

Hitta ett brett utbud av Herrskor-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrskor

Märken i Herrskor

Hur väljer man vattenskor för män?

Aqua skor

Aqua skor , även känd som vattensandaler, är specialiserade skor designade för användning i och runt vatten. De är speciellt utformade för att ge skydd, komfort och grepp i våta miljöer. Aqua skor bärs vanligtvis för olika vattenaktiviteter som simning, snorkling, kajakpaddling, paddleboard och promenader på steniga eller hala ytor. Aqua skor är designade med material som andas för att hålla dina fötter svala och förhindra överdriven svettning.
Aqua skor har ofta halkfria sulor eller gummiyttersulor med spår eller mönster som ger utmärkt grepp på våta ytor, stenar eller hala pooldäck, vilket minskar risken för halka och fall.
Aqua skor har vanligtvis vadderade innersulor och erbjuder en bekväm passform, vilket möjliggör längre användning i och ur vattnet. De kan också ha justerbara förslutningar som bungeesnören eller remmar för att ge en säker och anpassningsbar passform. Aqua skor är lätta och flexibla, vilket möjliggör naturliga fotrörelser och ger en barfotaliknande känsla i vattnet.

Träskor

Träskor är en typ av sko som utvecklats av många olika material och används för många olika ändamål. Träskorna som används av män för simning är gjorda av gummi oftast eftersom gummi är ett material som man lätt kan ta i vattnet och det är ingen risk för skador. Träskorna håller dig avslappnad och bibehåller även balansen när du går på stranden på grund av deras stabilitet. Du kan köpa dessa träskor från märken som Speedo , Arena , Adidas , TYR och Turbo .

Flip flops

Flipflops är en typ av fritidsskor gjorda av lättviktsmaterial och används för många olika ändamål som när du badar på en strand. De är uppbyggda av en platt men slitstark sula som gör en stabil koppling mellan den sulan och fötterna. Flipflops finns i många olika stilar och många märken erbjuder en mängd olika flipflops. Flip flops är ett av de bästa alternativen för simskor eftersom de är lätta att bära och även lätta att bära med sig, håller fötterna avslappnade och ger ordentligt fotvalvsstöd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga