Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Madwave

Information för Madwave
"MADWAVE är en världsberömd tillverkare och distributör av badkläder och simrelaterad utrustning och tillbehör. Företaget grundades år 2003.
MADWAVE strävar efter att designa och producera högkvalitativa sportartiklar baserat på de senaste världsmästerskapsresultaten inom simning. MADWAVE-teamet består av grafiska och 3D-designers, framstående olympiska simmare, högkvalificerade ingenjörer och utvecklare. På MADWAVE erbjuder vi ett brett utbud av vattensportprodukter som inkluderar simglasögon, tävlingsdräkter, badkläder, simväskor, simhanddukar, näsklämmor, öronproppar, dragbollar, simbrädor, simhandflator, monofenor, barnfenor, träningsfenor, simtränare, fenor, och flip-flops, och torra väskor. Madwaves produkter är utformade för att möta behoven hos simmare på alla nivåer, från nybörjare till proffs.
Madwaves simglasögon är utformade för att ge simmare tydligt synfält och komfort under simning. Glasögonen finns i olika stilar och färger för att passa olika simmares behov. Madwaves tävlingsdräkter är utformade för att ge simmare maximal hastighet och komfort under tävling. Dräkterna är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att minska motståndet och förbättra prestandan. Madwaves badkläder är utformade för att ge simmare komfort och stil under simning. Badkläderna finns i olika stilar och färger för att passa olika simmares behov.
Madwaves simväskor är utformade för att ge simmare ett bekvämt sätt att bära sin simutrustning. Väskorna är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att vara hållbara och långvariga. Madwaves simhanddukar är utformade för att ge simmare ett snabbt och enkelt sätt att torka av sig efter simning. Handdukarna är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att vara absorberande och snabbtorkande.
Madwaves näsklämmor och öronproppar är utformade för att ge simmare en bekväm och säker passform under simning. Klämmorna och propparna är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att vara hållbara och långvariga. Madwaves dragbollar och simbrädor är utformade för att ge simmare ett sätt att förbättra sin styrka och teknik under simning. Bollarna och brädorna är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att vara hållbara och långvariga.
Madwaves simhandflator och monofenor är utformade för att ge simmare ett sätt att förbättra sin teknik och hastighet under simning. Handflatorna och fenorna är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att vara hållbara och långvariga. Madwaves barnfenor och träningsfenor är utformade för att ge unga simmare ett sätt att förbättra sin teknik och styrka under simning. Fenorna är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att vara hållbara och långvariga.
Madwaves simtränare är utformade för att ge simmare ett sätt att förbättra sin teknik och styrka under simning. Tränarna är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att vara hållbara. Madwaves fenor är utformade för att ge simmare ett sätt att förbättra sin hastighet och teknik under simning. Fenorna är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att vara hållbara och långvariga.
Madwaves flip-flops är utformade för att ge simmare ett bekvämt och stiligt sätt att gå runt vid poolen. Flip-flopsen är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att vara hållbara och långvariga. Madwaves torra väskor är utformade för att ge simmare ett sätt att hålla sin utrustning torr under simning. Väskorna är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att vara hållbara och långvariga. Madwaves produkter är utformade för att möta behoven hos simmare på alla nivåer, från nybörjare till proffs."