up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

plus
Mako

Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Produktbeskrivning Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Denna kostym är resultatet av tre års forskning och testning för att skapa en produkt som erbjuder otrolig rörelsefrihet och enastående prestanda. Vi har lagt till nya exklusiva material, bättre balanserad flytkraft och zoner med extra elastisk neopren över vissa fogar vilket har gjort det möjligt för oss att förbättra ännu mer vårt prisbelönta sortiment av våtdräkter.


Funktioner:

Armar, nacke och axlar: skuren från. smidigare neopren yttre (1,5 mm Yamamoto b # 44 SCS Nano) och stretchigaste tröja inre i världen, snittet ger fullständig rörelsefrihet och minskar muskeltrötthet till ett minimum. Vi använder nu # 44 cellneopren från Yamamoto istället för # 40 cell eftersom vi tyckte att det var ännu smidigare och ändå hårdare att bära över tiden.
Dragkedja: osynlig och omvänd stängning vilket leder till bättre hydrodynamik och mindre vattenintag.
Vattenvingar Intelligent hud på underarmarna: Ger bättre kontroll över din armrörelse och en förbättrad «feei» för vattnet.
Handleder: Högklippta handleder ger extra snabba övergångar.
Underben, sidor och knän: 3mm Yamamoto # 39 SCS Nano. Ankelöppningarna är partiska snitt höga för blixtsnabba övergångar.
Kropp, lår och rygg: 5mm kupolcell, 5mm Yamamoto # 39 och 2mm Yamamoto # 39 paneler associerade för att ge optimal stretch, flytkraft och positionering i vattnet. Alla paneler som behandlas med SCS nano för att minska ytsläget.
Jersey: Lycra innertröja för större komfort och snabb borttagning.
Säkerhetsband: över spänningszonerna på arm- och bensömmen.


Teknologi:

Lågskuren krage: våra krage skärs extra lågt för att undvika skav och eventuell känsla av glans.
Säkerhetstejp: Vi har lagt till andra limade tejp över vissa sömmar för att förstärka de zoner som utsätts för mest stress under användning. Dessa hjälper dig att öka livslängden på din Mako våtdräkt.
Power Stretch: Detta mycket elastiska neopreninsats, som är placerat över bröstbenet och membranet, möjliggör frigjord andning samt ökad smidighet över hela överkroppen.
Balanserad flytkraft: Flytkraften har placerats i våra våtdräkter för att underlätta din stroke genom att erbjuda dig den kroppsposition som passar bäst för din simningsteknik. Så i vårt sortiment hittar du våtdräkter som har utformats för att hålla dig i en "naturlig" position för dem som föredrar en neutral kroppsplacering (ofta bra för dem med en stark benspark) och andra som vi har märkt "Extra support ”För de som föredrar att ha lite extra höft- och benspridning (bra för dem med svag / lat spark eller för långdistanslopp.)
Run Stretch: dessa två remsor med mycket stretch
Neopren placerad över höftböjarna möjliggör större körningseffektivitet som leder till en ökning av tid och energi under övergången.
Dome Cell är en exklusiv Mako-teknik och består av två huvudelement: ett nytt material som är både lättare och mer bouyant än neopren, i kombination med luftkaviteter som möjliggör ännu större flytkraft. Dessa kupolcellspaneler används i strikt giciskt placerade zoner för att du ska få en optimal position i vattnet i kombination med idealisk riktad bouyancy (balanserad bouyancy) och leder till exceptionell prestanda.
Yamamoto 44 är den smidiga neoprenen från Yama moto-serien, samtidigt som den varar längre än deras neopren # 40-cell som vi använde tidigare. Yamamoto är världens främsta tillverkare av triatlon våtdräkt neopren och riktmärket när det gäller kvalitet.
Yamamoto 39 är den lättaste neoprenen i Yama moto-sortimentet som ger den bästa kompromissen mellan flytkraft och elasticitet. Det är också mycket mer motståndskraftigt mot rivning än # 40.
PhysioForm Technology: Den perfekta balansen mellan rörelsefrihet och sup-teknik för att ajq biomekaniskt, minska energiförbrukningen och optimera komforten. För detta väljer vi de material, tyger och neoprener som vi använder i våra produkter med största omsorg. Vi styrs enbart av vår strävan efter perfektion. Begreppet Physioform-teknik skapades så att våra produkter känns som en andra hud.
Super stretch Jersey: den här tröjan ger enastående frihet för axelrörelser eftersom den har vävts för att sträcka sig i alla riktningar.
MAX rörelse axlar: snittet och materialet har valts för att erbjuda axlarna fri rörelsedom. Från våra allra första mönster 2008 använde vi en panel under armarna som var monterad för att vara "i vila" med en position av armarna ovanför huvudet. Det betyder att du aldrig behöver sträcka ut gummit när du når för att fånga vattnet framför, och därmed inte spendera extra ansträngning. Neopren fungerar för och inte mot dig!
InvisiZip: vårt osynliga blixtlås system gör att våra kostymer har stor hydrodynamik och minskar också vattentillförseln, vilket håller dig varmare.
Omvänd stängningsdragkedja: den här funktionen möjliggör extra snabb öppning och skyddar dig mot oavsiktlig (eller oavsiktlig!) Avdragning när du simmar i en grupp.
Soft Touch Jersey: lycra-jersey som ökar komforten i våra kostymer och möjliggör snabba övergångar (och gör det lättare att ta på sig!)
SCS Nano: mikrosfärer som hålls i detta ytskikt minskar avsevärt drag och underlättar hydrodynamik vilket gör detta till den snabbaste neoprenytan på jorden.
SCS: detta är ett ytskikt som både skyddar neopren och minskar drag genom vatten.
SCS Metalbeläggning: metallen reflekterar kroppsvärmen tillbaka inåt i vattnet för att bibehålla en ideal kroppstemperatur för längre och kallare simningar under Swimrun-tävlingar och träning.

Om du är intresserad av Mako Våtdräkt Torrent Ultimate, bör du veta att det finns i lager och erbjuds till bästa pris. Våtdräkter och tillbehör produkter från märket Mako har den bästa tillverkarkvaliteten. Mako designar exklusiva simning produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov. Så ta en titt på våra erbjudanden och köp din Mako Våtdräkt Torrent Ultimate idag!

Funktioner Mako Våtdräkt Torrent Ultimate

Recommened nivå
Expert
Typer av ärmar
Lång
Färg
Svart
Kön
Man
Ålder
Vuxen
FINA-godkännt
Nej
Plats blixtlås
Bak
Rekommenderad Användning
Öppet vatten-simning
Triathlon

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up