up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Armbandsur Pacer Pro

plus
Polar

Polar Armbandsur Pacer Pro

Produktbeskrivning Polar Armbandsur Pacer Pro

Polar Pacer Pro är en ultralätt, ny generation GPS-löparklocka med integrerad barometer som utrustar seriösa löpare med avancerade träningsverktyg för att förbättra löpekonomin och prestanda. Gör varje löprunda till ett bra lopp.

Ultralätt design
Avskalad baksida för maximal komfort och optimal prestanda med ett tunt, lätt skal, aluminiumram, gorillaglaslins och supergreppknappar.

Oöverträffad GPS- och barometernoggrannhet
Polar Pacer Pro har en ny integrerad antenndesign för förbättrad GPS-spårning, och den integrerade barometern ger dig fullständig höjdmätningsdata.

Ultralång batteritid (100h)
Den ultralånga batteritiden kommer inte att svika dig, vilket ger dig upp till 35 timmars batteritid för träning med full GPS och HR-spårning (och till och med upp till 100 timmar med energisparalternativ). Upp till 7 dagar i klockläge med 24/7 HR-spårning.

Handledsbaserad löpkraft
Upptäck i realtid hur många watt du genererar med varje steg och övervaka dina kraftzoner för att hitta rätt intensitet och förbättra din löpprestation.

Ruttguidning och sväng för sväng guidning drivs av komoot
Komoot är den ultimata ruttplanerings- och navigeringsappen som låter dig enkelt skapa, upptäcka och anpassa rutter för alla äventyr. Rutten kan enkelt synkroniseras med din Polar Pacer Pro, vilket ger dig vägledning i realtid, sväng för sväng för att hålla dig på rätt spår.

Handledsbaserad optisk pulsmätning
Den förnyade Polar Precision Prime™-sensorn ger dig utmärkt handledsbaserad pulsmätning

Omfattande tester
LÖRPESTANDA TEST hjälper dig att hålla reda på dina framsteg och anpassa din puls, hastighet och kraftzoner.
GÅNGTEST (nytt) du kommer att kunna känna till utvecklingen av din aeroba kapacitet, VO2 max, gång.
CYKLING PRESTANDA TEST låter dig anpassa dina kraftzoner och talar om för dig din personliga funktionella tröskeleffekt (FTP) [kräver en kompatibel effektmätare].
RECOVERY-tester ger dig personlig data och kort- och långtidsfeedback om träningsbelastning, konditionsbelastning, aerob kapacitet och muskelbelastning.

Insikter om bränsle och energi
Fyll på för extra långa resor med FuelWise™ smarta tankningsassistent, medan verktyget Energikällor övervakar din energiförbrukning och delar upp din energianvändning i kolhydrater, proteiner och fetter.

Hill Splitter
Spåra varje upp- och nedstigning med Hill Splitter™, den automatiska upp- och nedförsbacken som använder din hastighet, avstånd och höjddata för att ge detaljerade insikter för varje backe på din rutt.

Automatisk återställningsmätning över natten
Helautomatisk och intelligent, Nightly Recharge™ och Sleep Plus Stages™ hjälper dig att spåra ditt sömnbeteende och förstå hur väl du har återhämtat dig från träning och andra faktorer under natten så att du kan göra de optimala valen för dagen som kommer.

Smartwatch-funktioner
Smartwatch-funktioner som musikkontroller, telefonaviseringar och väderprognos.

MIP färgskärm
Med tunnare glaslins och förbättrad bakgrundsbelysningsfunktion för förbättrad skärmkontrast, klarhet och upplevelse när som helst på dygnet.

Simmått och triathlonsportprofil.
Spårar distans, slag, tempo och puls i både pool och öppet vatten. Inkluderar även triathlonprofil där du kan spela in alla mätvärden, inklusive övergångar.

Utbytbara armband:
Anpassa din Polar Pacer Pro till din stil med valfritt utbytbart 20 mm-band med den medföljande Shift™-adaptern.

Andra specifikationer:
Mått: 45x45x11,5 mm

Vikt: 41 g med rem, 23 g utan armband

Armband ingår:
S: för handledsomkretsar på 120 190 mm
ML: för handledsomkrets från 145 210 mm

Skärm: 1,2 tum alltid på färgskärm med Gorilla Glass-lins och antifingeravtrycksbeläggning och 240x240 upplösning.

Vattentålighet: WR50M

INTEGRERAD GPS / GLONASS / Galileo / QZSS och Barometer.

Anslutning: Bluetooth Low Energy

Sensorer: kompatibla med standard Bluetooth Low Energy-pulssensorer, kadens- och kraftsensorer, samt cykelhastighets-, kadens- och kraftsensorer.

Batteri: 273 mAh Li pol batteri

Barometer: Barometrisk höjd

Klockfunktioner: Tid och datum, alarm med snooze, timer, stoppur

Språk: engelska, tyska, franska, italienska, holländska, norska, spanska, portugisiska, svenska, finska, danska, polska, ryska, turkiska, indonesiska, tjeckiska, japanska, kinesiska (förenklat), ungerska, estniska, slovenska

Om du vill köpa de bästa Elektronikprodukterna från Polar, så har du hittat det bästa stället på swiminn. På swiminn arbetar vi alltid med de bästa märkena som Polar för att erbjuda dig den bästa kvaliteten till bästa pris på alla våra simningprodukter som Polar Armbandsur Pacer Pro. Gör din beställning nu och få Polar Armbandsur Pacer Pro så fort som möjligt.

Funktioner Polar Armbandsur Pacer Pro

Färg
Röd
Ålder
Vuxen
Funktioner
Glonass
GPS
Musiklagring
Daglig aktivitetsspårare
Wrist heart rate
Höjdmätare
Cadence Meter
Barometer
Produktens utseende
Ny

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Polar Armbandsur Pacer Pro

Än så länge är allt bra

-

Den svängvisa guiden är mycket bekväm att använda. Sammantaget verkar GPS vara ganska exakt och snabb. Gillar det verkligen!

Polar Armbandsur Pacer Pro

Ett thrillerframsteg

-

Jag kommer från en Polar M430 och än så länge överträffar den här klockan den i allt. Det har varit ett språng fullt av förbättringar jämfört med den tidigare modellen. Frakt och pris är allt korrekt.

Polar Armbandsur Pacer Pro

Bra produkt till ett bra pris.

-

Klockan fungerar för närvarande perfekt, jag har inte haft några problem även om jag bara har använt den i fyra lopp. Den är komplett och har många funktioner, som är väldigt användbara för alla löpare och du behöver inget annat om du inte vill ha det senaste. Jag rekommenderar om du köper.

Polar Armbandsur Pacer Pro

Polär

-

bra klocka till ett mycket bra pris

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up