Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

TYR

TYR
Information för TYR
TYR är en välkänd badklädesmärke som stått i framkant för innovation inom branschen i över tre decennier. Med ett engagemang för att erbjuda simmare högkvalitativa produkter som förbättrar prestanda, hållbarhet och stil har TYR blivit ett förtroendefullt namn bland atleter och rekreationssimmare. Varumärkets breda utbud av badkläder och tillbehör tillgodoser behoven hos individer på alla nivåer, vilket gör TYR till ett självklart val för tävlingssimmare, träningsentusiaster och strandgäster världen över.
Varumärket fokuserade ursprungligen på att skapa anpassade våtdräkter och badkläder för triathleter. Under årens lopp har TYR ständigt drivit gränserna, genom att introducera innovativa tekniker och design som omarbetar badklädesstandarder. TYR har etablerat sig själv som en ledare inom badklädesbranschen, genom att kombinera prestandabaserade design med stil och hållbarhet. Från baddräkter till simglasögon, näsclips till snorkel, bikini till briefs erbjuder TYR ett komplett utbud som tillgodoser simmarnas behov på alla nivåer. Med sitt ständiga engagemang för innovation fortsätter TYR att revolutionera hur simmare upplever vattnet.

TYR revolutionerar badkläder för prestanda och stil

TYR baddräkter är designade med precision för att ge optimal prestanda och komfort i vattnet. Dessa baddräkter är tillverkade av högkvalitativa material som erbjuder exceptionell klorresistens. TYR baddräkter finns i en mängd olika stilar, inklusive enstaka baddräkter, tankinis och jammers, som tillgodoser både tävlingssimmare och avslappnade strandgäster. Varumärket erbjuder ett stilfullt utbud av TYR bikini och briefs för dem som föredrar en trendig look utan att kompromissa med prestandan. Dessa badklädesalternativ är tillverkade av hållbara tyger, som erbjuder utmärkt stöd och rörelsefrihet. Med olika designar, färger och mönster att välja mellan, erbjuder TYR briefs och bikinis simmare en mångsidig och trendig valmöjlighet för pool eller strandaktiviteter.
TYR simglasögon är utformade för att erbjuda överlägsen synlighet och en bekväm passform. Med funktioner som antifog-linser, UV-skydd och justerbara remmar, TYR simglasögon garanterar bra synlighet och minskad vattenmotstånd. TYR näsclips ger simmare en effektiv metod för att hålla vatten borta från näsborrarna, vilket gör att de kan fokusera på sitt simtag och teknik. Tillverkade av hållbara material, såsom silikon, är dessa näsclips bekväma att bära och sitter säkert på plats under simsessioner.
TYR simöronproppar är utformade för att skydda öronen från vatten. Dessa öronproppar är tillverkade av mjuka och flexibla material, vilket garanterar en säker och bekväm passform. Med sitt ergonomiska design och tillförlitliga tätning TYR öronproppar är ett praktiskt val för simmare i alla åldrar. TYR snorkel erbjuder ett fantastiskt sätt att utforska det undervattensvärlden. De ergonomiska munstyckena och justerbara huvudbanden garanterar en säker och bekväm passform, vilket gör det möjligt för snorklare att med självförtroende njuta av sina undervattensäventyr.