Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Dräkter

()

Sortera

Vad är en neoprenkostym och när du använder den?

En neoprendräkt är en typ av helkroppsvåtdräkt gjord av neoprenmaterial. Neopren är ett syntetiskt gummi som är känt för sin utmärkta isolering och flexibilitet. Det primära syftet med en neoprenkostym är att ge isolering genom att fånga ett tunt lager vatten mellan dräkten och huden. Detta lager av vatten värms upp av kroppsvärme, vilket skapar en termisk barriär som hjälper till att hålla kroppen varm i kallt vatten. Neoprendräkter används för dykning, snorkling och simning. Du kan köpa dessa neoprendräkter från dessa märken: Speedo , TYR , Zone3 , Head Swimming , Zoggs och Aquasphere .

Våtdräkter är specialplagg designade för att bäras i vattenaktiviteter för att ge isolering, skydd och flytkraft. De används ofta i olika vattensporter som dykning, surfing och vindsurfing. Dess mål är att leverera värmeisolering och säkerhet från repor, ultraviolett avslöjande och stick från vattenlevande organismer.
Neoprendräkter är designade för att vara flexibla, vilket möjliggör ett komplett utbud av rörelse och obegränsad rörelse under vattenaktiviteter. Materialets stretchiga karaktär säkerställer att dräkten formar sig efter kroppen utan att begränsa rörligheten.
Den inneboende flytkraften hos neopren hjälper bäraren att flyta lättare, minskar trötthet och sparar energi. Denna flytkraft är särskilt fördelaktig för aktiviteter som involverar längre perioder i vattnet, som simning eller dykning.
Våtdräkter för män och kvinnor är perfekta för dykning, surfing, paddelsporter, stranddagar och sjöaktiviteter. Dessa våtdräkter har dragkedjor baktill som ger en enkel påklädning. En våtdräkts primära funktion är att ge isolering genom att fånga ett tunt lager vatten mellan dräkten och huden. De är den perfekta kombinationen av hållbarhet och stretch.
Våtdräkten för män och kvinnor är gjord av högkvalitativt vattenvänligt tyg och har ett dragkedja baktill. Den är gjord av neopren vilket gör den supermjuk och flexibel för bästa prestanda.

top