up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Inici

Cables informàtica i electrònica

Cables informàtica i electrònica

Troba una àmplia gamma de productes Cables. Descobreix les millors ofertes a techinn. Enviament ràpid.

Productes destacats de Cables

Marques de Cables

Per què és important triar el cable correcte?

L´elecció de tenir el cable correcte per al vostre dispositiu és força important. A l´hora de triar el cable correcte, és important tenir la seva visió, de manera que pugueu tenir el cable perfecte per al vostre dispositiu. I perquè la vostra elecció sigui segura, val la pena llegir els detalls següents.

Marca Xiaomi

La marca xinesa Xiaomi és coneguda pel seu ràpid creixement en el camp de la tecnologia. Un cable d´alimentació d´ alta qualitat és el que cada usuari buscarà tenir per als seus dispositius. Xiaomi ha estat a punt per aportar innovació als seus productes amb el pas de cada dia.
El rendiment dels seus cables d´alimentació, adaptadors i molt més ara està disponible amb més eficiència i fiabilitat que mai.

Marca Apple

La marca és més coneguda pels seus productes d´última generació i l´avenç en els dispositius que ofereixen als seus clients. Els adaptadors i cablesalimentació de Apple es consideren els dispositius de càrrega o font d´alimentació més ràpids disponibles. Amb els seus adaptadors de corrent, podeu carregar el vostre telèfon fins a un 50% del nivell de bateria en només 30 segons aproximadament.

Marca Samsung

Són els millors en el camp de l´electrònica i la tecnologia dels electrodomèstics intel·ligents. Els cables d´alimentació Samsung són increïblement ràpids i ofereixen una experiència fluida als seus usuaris.
Els cables USB de Samsung permeten als seus usuaris carregar també dispositius USB C i sincronitzar fotos, dades i música amb els vostres ordinadors portàtils i telèfon a la velocitat del llamp. Darrerament, la majoria dels dispositius Samsung vénen amb ports USB C que us permeten tenir una experiència ràpida de transferència de dades i càrrega.

Marca HP

HP és conegut pels seus dispositius electrònics i fonts d´alimentació duradors, còmodes i ràpids. Els cables USB d´HP es consideren els millors perquè proporcionen una transferència d´alta velocitat de vídeo, dades i energia mitjançant un sol cable. Aquests cables USB són bastant petits i un tipus de connexió fàcil d´utilitzar. HP continua millorant el seu nivell de rendiment en el camp de l´electrònica i s´ha convertit en una qüestió de primera opció per als seus clients.

Marca Asus

Asus és una empresa pròspera impulsada per la innovació i els ordinadors portàtils, plaques base, targetes gràfiques, netbooks i més enllà. El cable USB d´Asus per transferir i carregar dades és un cable d´alta velocitat que ajuda a la càrrega fàcil i ràpida dels dispositius USB.
Aquests cables estan provats profundament per a un treball d´alta eficiència i duresa, a més, proporcionen una combinació perfecta de durabilitat. El cable USB d´Asus està fet d´una manera que us pot servir còmodament al vostre dia a dia i sense dificultar ho.

Marca Philips

Una de les empreses més innovadores en l´àmbit dels electrodomèstics i aparells elèctrics és Philips . Philips ofereix productes d´alta qualitat i duradors reconeguts arreu del món.
Els cables USB i els adaptadors d´alimentació de Philips proporcionen una font d´alimentació ràpida i continguda als vostres dispositius. El carregador de viatge USB és el millor carregador disponible amb quatre endolls intercanviables i una bossa per optimitzar la potència de càrrega amb un nivell de temps de càrrega més llarg.

Marca Toshiba

És més conegut pels seus productes i serveis diversificats que inclouen una àmplia gamma de dispositius electrònics i molt més. Els cables USB de Toshiba són reconeguts com el cable de càrrega i transferència de dades més ràpid disponible. Els carregadors Toshiba es consideren els carregadors més ràpids per als vostres ordinadors portàtils que combinen alta qualitat, fiabilitat i velocitat de càrrega més ràpida.

Marca Dell

És un nom reconegut en el camp dels ordinadors, portàtils i més enllà. Els adaptadors d´alimentació Dell són populars pel seu rendiment i fiabilitat d´alta qualitat. Els cables d´alimentació de Dell també són els millors del negoci, ja que ofereixen la característica de transferència de dades d´alta qualitat, velocitat ràpida i un producte durador que utilitzen milions de persones.
El cable de la impressora Dell proporciona una connexió adequada, fiable i d´alta velocitat entre la impressora i l´ordinador. Estan fets per oferir vos documents complexos i rics en gràfics a la vostra impressora amb alta velocitat i precisió.

clouse menu Tancar