up

Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Inici

Components informàtica i electrònica

Components informàtics

Troba una àmplia gamma de productes Components informàtics. Descobreix les millors ofertes a techinn. Enviament ràpid.

Productes destacats de Components

Marques de Components

Com construir un ordinador per primera vegada?

Muntar un ordinador pel vostre compte serà una gran idea, però, el procés no seria tan senzill tret que tingueu tota la informació necessària abans d´emprendre el camí cap a aquest objectiu.
Un ordinador preassemblat serà una opció fàcil de tenir, però això no us donaria la llibertat de prendre la vostra pròpia decisió en la configuració del sistema i us pot semblar més pesat a les butxaques. En aquest context, a continuació s´han il·lustrat alguns dels aspectes importants que fan que la vostra compra sigui convenient i us permeten muntar el sistema que trieu.

Connectivitat

El terme connectivitat fa referència a la capacitat d´enllaçar o connectar sistemes o programes d´aplicació. La connectivitat del vostre sistema es pot establir mitjançant cables rectes que s´utilitzen per connectar un ordinador a concentradors o commutadors. Dispositius de connectivitat que inclouen: ponts, transceptors, punt d´accés sense fil, passarel·la i altres.

Gravadores de DVD Blu Ray

Aquesta és l´última tecnologia que ofereix al seu usuari gaudir de la pantalla ultra HD de les teves pel·lícules, programes de televisió i molt més favorits en un entorn domèstic. Mostren una qualitat de vídeo d´alta definició 1080 i ofereixen un volum més gran per a l´emmagatzematge.

Targetes gràfiques

Aquests s´instal·len a la majoria de dispositius informàtics actuals. L´objectiu principal de les targetes gràfiques és mostrar dades gràfiques de màxima qualitat. Les targetes gràfiques també s´anomenen adaptadors gràfics o plaques gràfiques o acceleradors gràfics.

Discs durs HDD

Es tracta simplement d´un dispositiu d´emmagatzematge de dades que es troba dins de l´ordinador. Una unitat de disc dur s´utilitza habitualment com a posició d´emmagatzematge principal de l´ordinador. Aquest és un dispositiu de maquinari no volàtil que conservarà les dades fins i tot si la font d´alimentació està apagada.

Cables interns de PC

Com que tots els components presents a l´ordinador requereixen energia elèctrica, o bé l´obtenen de la placa base o de la font d´alimentació externa. Alguns dels exemples de cables interns inclouen; Cable del ventilador, cables SATA i cables SAS.

Plaques base

Aquesta és la placa de circuit principal del vostre ordinador i la placa més gran que hi ha. Es considera la columna vertebral principal de l´ordinador que unirà tots els components de l´ordinador en un sol lloc i permetrà que es corresponguin entre si.

Fonts d´alimentació

PSU: la font d´alimentació del vostre sistema informàtic està dissenyada per subministrar energia a tots els altres components de l´ordinador. La PSU està present a la part posterior de l´ordinador o a la part inferior de la carcassa de l´ordinador. Algunes de les millors marques són Asus , HP , Dell MSI , Gigabyte , Lenovo .

Processadors

CPU La unitat central de processament de l´ordinador és un circuit electrònic que s´utilitza per realitzar els càlculs necessaris per fer funcionar l´ordinador. Microprocessador i CPU són termes intercanviables, però, la gent sol referir se a CPU o microprocessador només com a processador.

Refrigeració

La refrigeració de l´ordinador és important, ja que no tenir la refrigeració necessària pot provocar un sobreescalfament de la màquina que afectarà l´eficiència general de l´ordinador. El sistema de refrigeració és un ventilador que es col·loca a la part superior de la CPU de l´ordinador. El ventilador funcionarà de tal manera que capti la calor de la CPU i l´enviï des de l´ordinador per evitar que es sobreescalfi.

Robòtica

La robòtica és una branca de la informàtica que implica el disseny de la construcció, la funcionalitat i els usos dels robots. L´objectiu d´aquesta tecnologia excepcional és ajudar els humans a millorar la seva vida i oferir los el tipus de suport i assistència que ningú hauria pogut imaginar mai.

Targeta de so

La funció d´audibilitat no és possible tret que l´ordinador estigui configurat amb una targeta de so. És un component de maquinari d´un ordinador i funciona d´una manera que converteix els codis digitals en so.

Discs durs SSD

A diferència de l´ HDD Unitat de disc dur, SSD Unitat d´estat sòlid és un dispositiu més recent i més recent utilitzat en ordinadors per a l´emmagatzematge de dades. Una unitat d´estat sòlid utilitza una memòria flash que la fa molt més ràpida que una unitat de disc dur mecànica típica.

Caixes de torre

Les caixes de torre són la carcassa de l´ordinador que us ajudaran a gestionar la majoria dels components de maquinari de l´ordinador en una sola caixa. Normalment estan disponibles en una varietat de dissenys i mides i estan fets de materials com acer, alumini i plàstic.

clouse menu Tancar