up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Alpinestars Bionic Iphone 4 Case

plus
Alpinestars

Alpinestars Bionic Iphone 4 Case

Produktbeskrivelse Alpinestars Bionic Iphone 4 Case

Stødabsorberende hård taske med en høj silikone kerne til iPhone 4 og iPhone 4S. Med et højkvalitets polykarbonat plastik ydre, integreret i en stødabsorberende silikone kerne, Bionic giver robust beskyttelse uden at gå style.The Bionic hård skal udvendige højdepunkter en hævet Alpinestars logo, stående som et bevis på robust beskyttelse og overlegen ydelse.

Du kan også finde Alpinestars Bionic Iphone 4 Case i vores Telefoni kategori, fra din online elektronik og computere butik, eller hvad med Cases og mobiltasker. Vi har også mange andre ting fra Alpinestars, hos techinn, har vi et kæmpe udvalg af elektronik og computere varer, som måske er noget for dig. Alpinestars er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre elektronik og computere, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Alpinestars Bionic Iphone 4 Case

Farve
Sort
Kompatibilitet
Iphone
Type af dækning
Resistente
Silikonehylster

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up