up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple 5W USB Power Adapter

Apple 5W USB Power Adapter

Apple 5W USB Power Adapter

plus
Apple

Apple 5W USB Power Adapter

Produktbeskrivelse Apple 5W USB Power Adapter

Denne strømadapter har et ultrakompakt design og tilbyder hurtig og effektiv opladning derhjemme, på kontoret eller på farten. Det fungerer med enhver Apple Watch-, iPhone- eller iPod-model.
FUNKTIONER:
Vigtig note:
Denne USB-strømadapter har faste tænder designet til brug i USA, Canada, Japan, Taiwan og dele af Latinamerika.
Opladningskabel sælges separat.
Apple 5W USB-strømadapter


Ved du hvilke egenskaber der gør Apple 5W USB Power Adapter til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Apple 5W USB Power Adapter, har vi det på lager i vores online techinn butik. På grund af vores store udvalg i Opladere afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de elektronik og computere, du er på udkig efter. Køb hos techinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Apple 5W USB Power Adapter

Farve
Hvid
Forbindelser
USB
Lader type
Uspecificeret

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up