up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

plus
Apple

Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

Produktbeskrivelse Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

85W MagSafe 2 strømadapter har et magnetisk DC-stik, så hvis nogen løber hen over det, kobles ledningen ufarligt ud, og din MacBook Pro forbliver sat sikkert. Det hjælper også med at forhindre flossing eller svækkelse af kablerne over tid. Derudover hjælper den magnetiske DC med at lede stikket ind i systemet for en hurtig og sikker forbindelse.
Når forbindelsen er sikker, lyser en LED, der er placeret i hovedet på DC-stikket; et gult lys giver dig mulighed for at vide, at din bærbare computer oplades, mens et grønt lys fortæller dig, at du har fuld opladning. En vekselstrømledning leveres med adapteren for maksimal ledningslængde, mens vekselstrømsadapteren (også medfølgende) giver dig en endnu lettere og mere kompakt måde at rejse på.
FUNKTIONER:
Adapteren er designet til at være den perfekte rejsekammerat og har et smart design, der gør det muligt for DC-kablet at blive viklet pænt omkring sig selv for nem kabellagring.
Denne strømadapter oplader lithiumpolymerbatteriet, mens systemet er slukket, tændt eller i dvaletilstand. Det giver også strøm til systemet, hvis du vælger at betjene uden et batteri.
Kompatibel med MacBook Pro med nethindeskærm.
Det er vigtigt at vide, hvilken specifik Mac-model du har. Hvis du kører OS X Lion (10.7) eller nyere, skal du gå til "" -menuen øverst til venstre på din skærm, vælge "Om denne Mac" og derefter klikke på knappen "Mere info ...". Din Mac-model og generation vises.
Hvis du kører en tidligere version af OS X, kan du indtaste dit serienummer her for at finde ud af, hvilken model du har.


På tilbud nu, Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos techinn, Kan du finde udstyr til Computere, extra mange Opladere. Vi har mange forskellige Opladere, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

Farve
Hvid
Kompatibilitet
MacBook

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up