up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple IPad Mini 5 Smart

Apple IPad Mini 5 Smart

Apple IPad Mini 5 Smart

Apple IPad Mini 5 Smart

Apple IPad Mini 5 Smart

plus
Apple

Apple IPad Mini 5 Smart

Produktbeskrivelse Apple IPad Mini 5 Smart

FUNKTIONER:
Smart Cover til iPad mini er konstrueret af et enkelt stykke polyurethan for at beskytte fronten på din enhed.
Den vækker automatisk din iPad, når den åbnes og sætter den i dvale, når den er lukket.
Du kan nemt folde Smart Cover på forskellige positioner for at oprette et stativ til læsning, visning, indtastning eller foretage FaceTime-opkald. Og det er let at fjerne, så du kan slå det til og fra når du vil.
Sagstype: Folio
Mærkekompatibilitet: Apple
Kompatibilitet: iPad mini
Maksimal skærmstørrelseskompatibilitet: 20,1 cm (7,9)
Produktfarve: Hvid.


Kender du alt til Apple IPad Mini 5 Smart? Hos techinn, vælger vi elektronik og computere udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Tablets-ereaders varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Covers udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Apple. Alle vores mærker er testet af vores hold af elektronik og computere eksperter!

Funktioner Apple IPad Mini 5 Smart

Farve
Hvid
Kompatibilitet
Ipad
Type af dækning
Betræk med dobbeltsidet

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up