up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple IPhone 11 Pro Case

Apple IPhone 11 Pro Case

Apple IPhone 11 Pro Case

Apple IPhone 11 Pro Case

plus
Apple

Apple IPhone 11 Pro Case

Produktbeskrivelse Apple IPhone 11 Pro Case

Disse Apple-designede tasker passer tæt på kurverne på din iPhone uden at tilføje bulk. De er lavet af specielt garvet og færdig europæisk læder, så det ydre føles blødt at røre ved og udvikler en naturlig patina over tid. De bearbejdede aluminiumsknapper matcher finishen på din læderkasse, mens en mikrofiberforing indvendigt hjælper med at beskytte din iPhone. Og du kan holde det hele tiden, også når du oplader trådløst.
Som enhver Apple designet sag, gennemgår den tusinder af timers test gennem hele design- og fremstillingsprocessen. Så det ser ikke kun godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.
FUNKTIONER:
iPhone 11 Pro læderetui
Kompatibilitet:
iPhone-modeller
iPhone 11 Pro


Apple IPhone 11 Pro Case har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Apple IPhone 11 Pro Case, købt hos techinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online elektronik og computere butik, hvor du kan finde masser af varer fra Apple, færdiggør din ordrer af elektronik og computere varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Apple IPhone 11 Pro Case

Farve
Grøn
Kompatibilitet
Iphone
Type af dækning
Sag

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Et +++ bedste produkt fra bedste firma med god service og bedste pris Tusind tak

-

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up