up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple IPhone 11 Pro Case

Apple IPhone 11 Pro Case

Apple IPhone 11 Pro Case

Apple IPhone 11 Pro Case

plus
Apple

Apple IPhone 11 Pro Case

Produktbeskrivelse Apple IPhone 11 Pro Case

Disse Apple-designede tasker passer tæt på kurverne på din iPhone uden at tilføje bulk. De er lavet af specielt garvet og færdig europæisk læder, så det ydre føles blødt at røre ved og udvikler en naturlig patina over tid. De bearbejdede aluminiumsknapper matcher finishen på din læderkasse, mens en mikrofiberforing indvendigt hjælper med at beskytte din iPhone. Og du kan holde det hele tiden, også når du oplader trådløst.
Som enhver Apple designet sag, gennemgår den tusinder af timers test gennem hele design- og fremstillingsprocessen. Så det ser ikke kun godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.
FUNKTIONER:
iPhone 11 Pro læderetui
Kompatibilitet:
iPhone-modeller
iPhone 11 Pro


Vores Apple IPhone 11 Pro Case er med garanti de originale Apple. Hvis du handler hos elektronik og computere, vil du modtage dine Apple IPhone 11 Pro Case, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 57.0295 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Apple IPhone 11 Pro Case

Farve
Rød
Kompatibilitet
Iphone
Type af dækning
Læder etui

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up