up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

plus
Apple

Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Produktbeskrivelse Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Designet af Apple til at komplementere iPhone 11 Pro, og formen på silikoneetui passer tæt på lydstyrkeknapperne, sideknappen og kurverne på din enhed uden at tilføje bulk. Et blødt mikrofiberfor på indersiden beskytter din iPhone. På ydersiden føles den silkeagtige, bløde berøringsfinish på silikonet udvendigt godt i din hånd. Og du kan holde det hele tiden, også når du oplader trådløst.

Som enhver Apple designet sag, gennemgår den tusinder af timers test gennem hele design- og fremstillingsprocessen. Så det ser ikke kun godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber

iPhone-modeller

iPhone 11 Pro


Er du på udkig efter Apple IPhone 11 Pro Silicone Case? Alle Apple er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Apple IPhone 11 Pro Silicone Case og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos techinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i elektronik og computere udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Apple IPhone 11 Pro Silicone Case

Farve
Blå
Kompatibilitet
Iphone
Type af dækning
Silikonehylster

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up