up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

plus
Apple

Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

Produktbeskrivelse Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

FUNKTIONER:
IPhone XS Max Leather Folio.
Lilac.
IPhone XS Max Leather Folio er lavet af specielt garvet og færdig europæisk læder for et luksuriøst udseende og pasform tæt på din iPhone.
Åbn den, og din iPhone XS Max vågner op.
Luk den, og den går i dvale.
Inde i er der et blødt mikrofiberfor for endnu mere beskyttelse og plads til at holde dine regninger, små sedler og flere kort. Og du kan holde det hele tiden, også når du oplader trådløst.
Kassetype: Folio, Mærkekompatibilitet: Apple, Kompatibilitet: iPhone XS Max, Overfladefarve: Monotone.


Er du på udkig efter Apple IPhone XS Max Leather Folio Case? Alle Apple er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Apple IPhone XS Max Leather Folio Case og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos techinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i elektronik og computere udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Apple IPhone XS Max Leather Folio Case

Farve
Lilla
Kompatibilitet
Iphone
Type af dækning
Betræk med dobbeltsidet

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up