up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter

Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter

plus
Apple

Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter

MagSafe til MagSafe 2-konverteren giver dig mulighed for at bruge MagSafe-stikket på din LED Cinema Display, Thunderbolt Display eller MagSafe Power Adapter til at oplade din MagSafe 2-udstyrede Mac-computer.
FUNKTIONER:
Apple MagSafe til MagSafe 2 Converter
Systemkrav:
Kompatibilitet: 24 tommer Apple LED Cinema Display
27 tommer Apple LED Cinema Display
Apple Thunderbolt Display
Apple 45W MagSafe strømadapter
Apple 85W MagSafe strømadapter
MacBook Pro med nethindeskærm
MacBook Air med MagSafe 2 strømport


Du kan også finde Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter i vores Kabler kategori, fra din online elektronik og computere butik, eller hvad med Adaptere. Vi har også mange andre ting fra Apple, hos techinn, har vi et kæmpe udvalg af elektronik og computere varer, som måske er noget for dig. Apple er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre elektronik og computere, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter

Farve
Hvid
Forbindelser
MagSafe

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up