up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple Mini DisplayPort To VGA Adapter

Apple Mini DisplayPort To VGA Adapter

Apple Mini DisplayPort To VGA Adapter

Apple Mini DisplayPort To VGA Adapter

plus
Apple

Apple Mini DisplayPort To VGA Adapter

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Apple Mini DisplayPort To VGA Adapter

Hver Mac med en Mini DisplayPort giver dig mulighed for at tilslutte en ekstern skærm eller projektor ved hjælp af en adapter. Du kan bruge en ekstern skærm som dit vigtigste arbejdsområde eller til at udvide dit skrivebord, eller du kan arbejde i spejletilstand med en projektor, så du kan se, hvad dit publikum ser.
FUNKTIONER:
Brug Mini DisplayPort til VGA-adapteren til at slutte din Mac til en standard analog skærm, projektor eller LCD, der bruger et VGA-stik eller -kabel. Gennemgå dokumentationen, eller kontakt producenten af din skærm for at sikre dig, at du vælger den rigtige adapter.
Systemkrav: Kompatibel med Mac-computere med Mini DisplayPort- og Thunderbolt-porte
Tilslutninger: Mini DisplayPort
VGA


Er du vild med Apple Mini DisplayPort To VGA Adapter? Er du på udkig efter en online specialist i elektronik og computere udstyr?, Kig hos techinn. der er autoriseret Apple forhandler, alle vores elektronik og computere varer, er dækket af fabriksgaranti fra Apple. Vælg en Kabler kategori og find alle de mulige Kabler varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Apple Mini DisplayPort To VGA Adapter

Farve
Hvid
Forbindelser
VGA

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up