up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Asus

Asus

Afdelinger

Alle ( Asus )

Om Asus

Siden sin begyndelse har ASUS været en drivende kraft i verden af ​​teknologi, der konsekvent leverer state-of-the-art-produkter, der redefinerer brugeroplevelser. Grundlagt i 1989 af en gruppe visionære ingeniører, ASUS, der står for 'Kulminationen af ​​ny teknologi', startede som en bundkortproducent. Drevet af et engagement for innovation og kvalitet, udvidede ASUS hurtigt sin produktportefølje til at omfatte bærbare computere, gaming laptops, computere, skærme, routere og mere. Gennem årene har mærkets dedikation til at presse grænser og inspirere innovation solidificeret dets position som en global leder inden for teknologibranchen.
Med en rig historie om innovation og et engagement i at presse teknologiske grænser fortsætter ASUS med at inspirere verden med sin diverse produktlinje. Fra bærbare computere og computere til skærme og routere indeholder hvert ASUS-produkt mærkets dedikation til at levere kvalitet, ydeevne og innovation til tech-entusiaster over hele kloden.

ASUS Innovating Technology and Inspiring Innovation

ASUS laptops kombinerer et elegant design med kraftfuld ydeevne, der henvender sig til et bredt udvalg af brugere, fra almindelige brugere til professionelle. ASUS laptops , fokuseret på holdbarhed og effektivitet, har de nyeste processorer, levende skærme og ergonomiske tastaturer for at forbedre produktivitet og underholdning. SUS gaming laptops , under Republic of Gamers (ROG)-fanen, er blevet synonym med top-tier gaming-oplevelser. Med avancerede kølesystemer, skærme med høj opdateringsfrekvens og dedikerede grafikker er ROG-laptops designet til at levere uovertruffen gaming-ydeevne til både almindelige og konkurrencedygtige spillere. ASUS-skrivebordscomputere tilbyder en tilpasset computingoplevelse. Fra kompakte systemer til tætte rum til højydelses-tårne er ASUS-computere designet til at opfylde forskellige behov. De indeholder avancerede hardware og funktioner, hvilket gør dem velegnede til opgaver, der spænder fra multimedieredigering til tung multitasking. ASUS-skærme skiller sig ud på grund af deres exceptionelle visuelle kvalitet og innovative funktioner. Til gaming, content creation eller hverdagsbrug har ASUS -skærme høje opløsninger, hurtige opdateringsfrekvenser og adaptive teknologier for at sikre jævne billeder og reduceret bevægelsesblur. ASUS Vivo Book -serien repræsenterer den perfekte balance mellem stil og ydeevne. Disse laptops har et slankt æstetik og er ideelle til on-the-go-brugere. Med kraftfulde processorer og immersive visuals er Vivo Books designet til at følge med forskellige opgaver, mens de gør et udsagn. ASUS-routere er i frontlinjen for at give ubrydelig og sikker netværksforbindelse. ASUS TUF (The Ultimate Force) -serien er designet til at modstå krævende brugsforhold. TUF-laptops, computere og komponenter er bygget med holdbarhed for øje, hvilket gør dem til et foretrukket valg for brugere, der kræver pålidelighed til intense opgaver, kreativt arbejde og gaming.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk