up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Be quiet Tårnkasse Pure Base 500

Be quiet Tårnkasse Pure Base 500

Be quiet Tårnkasse Pure Base 500

Be quiet Tårnkasse Pure Base 500

Be quiet Tårnkasse Pure Base 500

Be quiet Tårnkasse Pure Base 500

Be quiet Tårnkasse Pure Base 500

Be quiet Tårnkasse Pure Base 500

Be quiet Tårnkasse Pure Base 500

plus
Be quiet

Be Quiet Tårnkasse Pure Base 500

Produktbeskrivelse Be quiet Tårnkasse Pure Base 500

Vær stille! Pure Base 500 White kombinerer tilpassede funktioner og stilhed med et kompakt og sofistikeret design. Det er det perfekte tilfælde for alle, der sætter pris på kompakthed og meget funktionelle funktioner.

Udskifteligt topdæksel til lydløse eller højtydende systemer
To forudinstallerede Pure Wings 2 140 mm blæsere
Isoleringsmåtter på forsiden, siderne og det almindelige topdæksel
Vandkøling klar til radiatorer på op til 360 mm
Generøs plads til high-end grafikkort og store kølere
Forskellige muligheder for at installere op til fem SSD'er i alt
PSU-hylster og smarte kabelføringsmuligheder giver et pænt interiør
Nem PSU-installation bag på sagen

Regelmæssigt topdæksel:
Perfekt til lydløse luftkølede systemer Det almindelige topdæksel afrunder perfekt design af Pure Base 500. En isoleringsmåtte, der er fastgjort nedenunder, sikrer en lydløs drift. Det er det perfekte valg til luftkølede systemer og regelmæssige, lydløse pc-konfigurationer. Stærke magneter sørger for, at topdækslerne sidder godt fast.

Højtydende topdæksel:
Maksimal luftstrøm til vandkølede konfigurationer For alle, der stræber efter maksimal ydelse og især med vandkølede systemer, er det ekstremt luftgennemtrængelige topdæksel det rigtige valg. Den er lavet af lette maskerede stoffer, der sikrer den højest mulige luftstrøm.

To forudinstallerede rene vinger 2:
Hvisk lydløs drift To forudinstallerede Pure Wings 2 blæsere med luftstrømsoptimerede blade, der sikrer perfekt luftstrøm og køling. På trods af det kompakte kabinedesign er de forreste og bageste blæsere begge 140 mm-modeller, hvilket resulterer i meget stille drift. Derudover kan der installeres op til tre 140 mm blæsere.

Støjdæmpning:
Opnå stor stilhed og stabilitet Fronten, siderne og det almindelige topdæksel er udstyret med isoleringsmåtter, der resulterer i stor stabilitet og forbedrede støjdæmpningsfunktioner. Støvfiltrene på fronten og bunden er nemme at fjerne for rengøring.

Sofistikeret design:
Generøs plads til avanceret hardware Pure Base 500 giver generøse dimensioner til installation af high-end grafikkort og store kølere på op til 190 mm i højden. Ventilatorer eller en radiator op til 360 mm kan let installeres foran, og det øverste område giver også plads til flere ventilatorer eller en radiator op til 240 mm.

Funktionel kabelføring:
Og gode muligheder for kabelrute Pure Base 500 giver forskellige muligheder for at installere op til fem SSD'er i alt. For at skjule uønskede kabler tilbyder sagen fremragende kabelruteindstillinger.

Funktionel Psu-hylster:
Tilbyder et pænt interiør PSU-hylsteret dækker perfekt kablerne og PSU'en. Den indeholder også et dobbelt HDD-bur med afkoblede monteringer, der reducerer vibrationer og hjælper med at maksimere stilheden. Buret kan også placeres igen for at installere en radiator på op til 360 mm foran. Strømforsyningsenheden kan let installeres bagfra og monteres på PSU-beslaget.


Specifikationer:

PSU-formfaktor: ATX PS / 2
Bundkortkompatibilitet: ATX / M ATX / Mini ITX
Sagstørrelse ekskl. stativer (L x B x H), (mm): 450 x 232 x 443
Installation af bundkort med bagplade: Ja
Sagstørrelse inkl. stativer (L x B x H), (mm): 450 x 232 x 463
Mål sidepanelvindue (L x B), (mm): 400 x 431,3
Vægt (kg): 6,95
USB 2.0:
USB 3.2 Gen.1: 2
USB 3.2 Gen.2 Type C:
HD Audio I / O: Mic + Audio
Udvidelsespladser: 7
Ventilatormonteringssteder: 6
Qi-oplader / hurtigopladningsmulighedBe quiet Tårnkasse Pure Base 500 vil fuldende dit elektronik og computere udstyr. I vores online butik techinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos techinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online elektronik og computere butik, Du kan blandt andet finde elektronik og computere udstyr, som passer til Be quiet Tårnkasse Pure Base 500.

Funktioner Be quiet Tårnkasse Pure Base 500

Farve
Hvid
Formtal
Micro ATX
ATX
Mini ITX

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fantastisk kvalitet/pris

-

Fantastisk køb, lydløs, effektiv montering. Stor værdi for pengene. Lidt bred men giver dig mulighed for at organisere dine kabler godt bagpå. Anbefaler 100%.

Feedback på produktet efter test

-

Jeg fandt en slap med kvalitetsmaterialer, med intuitiv drift er jeg meget tilfreds med dette køb

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up