up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black Friday

Denne Black Friday 2023 på Techinn bliver legendarisk.

Begynd at blive klar til Black Friday 2023 i vores Techinn -butik. Vi holder en fejring af de mest kendte tilbud i verden med de bedste rabatter så du kan forudse juleindkøb. Tag chancen for at få en smartphone fra de bedste Black Friday -tilbud .

Tag et godt kig rundt i vores butik fra dit eget hjem. Vil du købe de nyeste tekniske gadgets på markedet? Få de bedste højteknologiske produkter fra fremhævede mærker. Hvis du er interesseret i at købe en bærbar eller stationær computer, enspilkonsol eller et hvilket som helst elektronisk udstyr besøg vores websted for Black Friday i Techinn.

Black Friday er kendt som dagen, hvor tusindvis af butikker og virksomheder i mange lande rundt om i verden (oprindeligt USA) sænker deres priser, så millioner af kunder kan købe alt, hvad de ønsker, til utrolige priser og være klar til jul med gode gaver. Ved du, hvad du vil købe denne Black Friday ? Find alt, hvad du har brug for i Techinn !

Ordresporing:
Få adgang til din konto for at kunne spore din ordre til enhver tid. Derudover, når varerne har forladt lageret, sender vi dig en e-mail for at informere dig om, at din pakke er blevet afsendt. I e-mailen vil vi inkludere et link, hvor du kan spore pakken og se forsendelsesstatus for din ordre.

Bestil transport:
Når du afgiver en ordre, kan du vælge din forsendelsesmulighed, når du har tilføjet alle varerne til kurven. Vi sender din ordre med den valgte kurerservice, og du vil modtage alle sporingsoplysninger via e-mail. .

Returnering og refusion:
Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, når den er ankommet, kan du returnere produktet til os og få refunderet prisen på det returnerede produkt. Du har 30 dage fra du modtog købet til at returnere det. Gå til MIN KONTO for at returnere.

Hvornår er Black Friday?

Den næste Black Friday bliver den 24 November. Denne fantastiske dag finder sted hvert år dagen efter Thanksgiving i USA. I Techinn forlænger vi den til Cyber ​​​​Mandag , og den starter fra fredag ​​den 17 November.

Drag fordel af fantastiske rabatter på Black Friday i vores brede udvalg af produkter, som vi har forberedt i Techinn, så du lader dig rive med af ønsket om at købe hvad du har brug for mest for at gennemføre og nå dine mål i din yndlingssport.

Udnyt de utrolige Black Friday tilbud og gør dig klar til jul , shopping til din partner, barn, niece eller nevø, forældre eller venner eller andre kære.

Black Friday´s historie

Der er flere teorier, der beskriver den sande oprindelse af Black Friday. En af dem siger, at udtrykket ´Black Friday´ blev brugt for første gang den 24. september 1869 på grund af det økonomiske sammenbrud forårsaget af Jay Gould og Jim Fisk, som førte til de konkursramte hundredvis af virksomheder på Wall Street.

Et århundrede senere blokerede byen Philadelphia trafikken med juleshopping efter Thanksgiving, med dette udtryk, der refererede til kaoset i byen. Dette er den historie, der måske mest ligner den nuværende ånd i Black Friday. The New York Times skabte udtrykket i 1975 for at beskrive det samme scenarie udløst af salg i New York efter Thanksgiving. tak.

Derfor er der ingen nøjagtig dato for hvornår Black Friday begyndte , men traditionen har fortsat i mere end 50 år i USA, og mange lande rundt om i verden har også taget datoen til sig. kunder og øge salget. I Spanien var det Apple, der startede disse udsalg i 2010, men siden 2012 har hundredvis af fysiske og virtuelle butikker også tilsluttet sig denne fejring. Hos Techinn deltager vi også i denne fejring med en masse fantastiske tilbud.

Cyber Monday 2023

Ifølge legenden kan der ikke være en god Black Friday uden en Cyber ​​​​mandag. Og hvis du ikke troede, at en hel uge var nok, kommer Cyber Monday også med sine utrolige rabatter, bare hvis du skulle få brug for at indhente den tabte tid. Oprindelsen til Cyber ​​​​Monday går tilbage til 2005 i USA, hvor virtuelle butikker eller e-handelsbutikker ønskede at øge internetsalget med imponerende rabatter. Cyber ​​​​mandag 2023 vil blive fejret den 27. November , så du kan navigere til Techinn og finde de bedste tilbud.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk