Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Braun

Om Braun
Braun er en tysk kundeproduktvirksomhed, der blev grundlagt i 1921. Virksomhedens kontor blev grundlagt i KronbergTaunus Tyskland. Virksomheden er bredt anerkendt for sin industrielle produktionsoprettelse, der indeholder elektriske barbermaskiner og platespillere, som den præsenterede i midten af det 20. århundrede. Virksomheden blev ejet af Gillette Company fra 1948 til 2007. I dag tilbyder virksomheden højtydende hårfjernings- og hårpleje produkter, herunder tørretumblere, trimmere, barbermaskiner, glattejern og epilatorer til mænd og kvinder.
Inden for grooming har Braun opnået global anerkendelse for sine trimmere, elektriske barbermaskiner og epilatorer. Disse produkter er kendetegnet ved deres præcision, fremragende præstationer og brugervenlige egenskaber, der giver folk effektive og afslappende plejeløsninger. Derudover er Braun et mærke, der er synonymt med pålidelighed, præcision og designskabelse. Det fortsætter med at være et pålideligt valg for kunder, der søger avancerede løsninger på forskellige områder af deres liv, fra grooming til sundhed og husholdningsopgaver. Brauns arv af kvalitet og skabelse står som et vidnesbyrd om tysk ingeniørkvalitet.
Gennem hele sin fortid har Braun ubetinget støttet minimalistisk design og intuitiv brugervenlighed, som det fremgår af dets holdbare partnerskab med den mytiske industrielle designer. Mærkets produkter viser evigt æstetik og fokus på klarhed, der opnår flere priser for designsuperioritet.

Brauns samling af barbermaskiner, hårtørrere og husholdningsapparater

Braun depilation leder processen med hårfjerning ved hjælp af Brauns linje af kreative og teknologisk udviklede epilatorer. Braun epilatorer er udstyret med flere pincetter, der kan greb og trække hår fra rod i ét træk.
Braun shaver er udstyret med avanceret barberingsteknologi, der bekræfter en tæt og behagelig barbering. De har normalt udviklede foliebarberingsmetoder og skarpe blade, der effektivt kan greb og klippe hår, uanset om det er kort stubbe eller længere vækst.
Braun husholdningsapparater er kendt for deres præcise teknik, præstationer og stilrene design. Deres apparater omfatter kaffemaskiner, blendere, saftpresser og foodprocessorer, der normalt har rene linjer, superior materialer og minimalistisk æstetik.
Braun tandbørste er designet til at give bedre rengøringspræstation end manuelle tandbørster. De kombinerer normalt avanceret teknologi, såsom oscillerende-roterende eller soniske bevægelser, til effektivt at fjerne plak og affald.
Braun hårtørrer er designet til at give effektiv og tilstrækkelig hårtørring samtidig med at man fokuserer på hårhelse, komfort og brugervenlige kvaliteter. Braun børste har et håndtag design, der giver et behageligt greb og kontrol under brug. Ergonomisk designet håndtag kan lette håndtræthed.
Braun Hair Straightener er berømt for sin evne til at rette og style hår ved hjælp af varme til at glatte og rette hårstråene.