Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Brother

Om Brother
Brother er navnet på premium-kvalitetsprintteknologi. Blæk og innovation har været indarbejdet i Brothers stof siden dens begyndelse. Grundlagt i 1908 i Japan har denne globale magtfaktor konsekvent skubbet grænserne for printteknologi. Med en urokkelig kompromisløs kvalitet, pålidelighed og innovation har Brother udviklet sig fra en beskeden symaskinevirksomhed til en trailblazing leder i verden af ​​printere og billedløsninger. Brothers hundredårige rejse er markeret af et engagement i innovation og ekscellence i verden af ​​tryk. Fra deres forskellige udvalg af printere til deres pionerlaserteknologi, bærbare løsninger, multifunktionsenheder og pålidelige printertromler har Brother konsekvent sat standarden højt for branchen. Opdag Brothers avancerede og nyeste produktsortiment online på Techinn let med et par klik. Med et arv bygget på kvalitet og en vision for fremtiden fortsætter Brother med at være en tiltroet partner i at bringe ideer til live gennem magten af ​​print.

Brother er pioner i printing excellence

Brother printere er synonyme med pålidelighed og effektivitet. De tilbyder et bredt udvalg af muligheder for både personlige og professionelle behov. Brothers printere er kendt for deres problemfri tilslutning, brugervenlige grænseflader og skarpe, højopløsningsoutput. Brothers laserprintere er et vidnesbyrd om præcision og hastighed. Disse enheder udnytter den nyeste laserteknologi til at producere skarpe og professionelle kvalitetsprint, hvilket gør dem ideelle til virksomheder med store behov for print. Med et ry for holdbarhed og hurtigt udskrivning er Brother laserprintere det grundlæggende element i mange moderne kontorer.
Brother forstår, at arbejde ikke altid sker på kontoret. Deres bærbare printere er designet til professionelle på farten. Disse kompakte og lette printere sikrer, at du kan udskrive dokumenter og billeder overalt uden at gå på kompromis med udskriftskvaliteten. Brother bærbare printere er alsidige værktøjer til dem, der kræver fleksibilitet. Brother multifunktionsprintere er de ultimative all-in-one-løsninger til moderne arbejdspladser. De kombinerer glidende print, scanning, kopiering og faxfunktioner i én enhed, der strømlinjer produktiviteten og sparer plads. Disse printere kommer udstyret med intuitive touchskærme og robuste tilslutningsmuligheder, hvilket gør dem uundværlige i multifaceterede arbejdsmiljøer.
Tromleenheden er en vital komponent i en laserprinter, ansvarlig for at overføre toner på papir. Brothers printertromler er udviklet til at levere konsekvente, højkvalitetsresultater over længere perioder. Med fokus på holdbarhed og ydeevne er disse tromleenheder designet til at minimere vedligeholdelse og sikre problemfri udskrivning.