up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron CLI-513

plus
Canon

Canon Blækpatron CLI-513

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron CLI-513

Funktioner:
Type: Original
Blæktype: Pigmentbaseret blæk
Udskrivningsfarver: Cyan, Magenta, Gul
Kompatibelt brand: Canyon
Kompatibilitet: Pixma iP / MP / MX / Pro


Hos techinn har vi kun høj kvalitets elektronik og computere vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Canon Blækpatron CLI-513? Er heldet med dig! Vi har techinn i vores online Forbrugsstoffer katalog og Blækpatroner, vi tilbyder elektronik og computere, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Canon Blækpatron CLI-513

Farve
Flerfarvet
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up