up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron CLI-551

plus
Canon

Canon Blækpatron CLI-551

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron CLI-551

Funktioner:
Type: Original
Blæk type: Farvebaseret blæk
Udskrivningsfarver: Cyanbilleder
Kompatibilitet: Canon PIXMA MG6350
Mængde pr. Pakke: 1 stk (r)
Udskrivningsteknologi: Inkjet-udskrivning
Blækpatron type: Standard ydelse


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos elektronik og computere. Køb Canon Blækpatron CLI-551, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som elektronik og computere, lige som Forbrugsstoffer, så du ikke mangler noget. techinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Canon Blækpatron CLI-551

Farve
Blå
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up