up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron CLI-551

Canon Blækpatron CLI-551

Canon Blækpatron CLI-551

plus
Canon

Canon Blækpatron CLI-551

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron CLI-551

Brug Canon originale forbrugsstoffer til dine printere eller alt sammen for at få levende, langvarige udskrifter af højeste kvalitet. Canon forbrugsstoffer er udviklet hånd i hånd med vores sofistikerede printerhoveder for at forhindre udtværing og tilstopning. Brug af originale forbrugsstoffer giver dig fantastiske udskrifter og holder din enhed i god form.
Specifikationer:
Blæk type: Pigmentbaseret blæk
Udskrivningsfarver: Gul
Multipack: Nej
Kompatibilitet: Canon PIXMA MG6350
Mængde pr. Pakke: 1 stk (r)
Printteknologi: Inkjet-udskrivning
NCartridge-kapacitet: Standardudbytte
Farve: Ja
Driftsbetingelser:
Drift relativ luftfugtighed (HH): 5 95%
Opbevaringstemperatur (TT): 10 35 ° C
Arbejdstemperatur (TT): 15 35 ° C
Opbevaring relativ fugtighed (HH): 5 95%
Vægt & dimensioner:
Pakningstype: Blister
Andre funktioner:
Sideudbytte fodnote: A4, ISO / IEC 24734


Kender du alt til Canon Blækpatron CLI-551? Hos techinn, vælger vi elektronik og computere udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Forbrugsstoffer varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Blækpatroner udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Canon. Alle vores mærker er testet af vores hold af elektronik og computere eksperter!

Funktioner Canon Blækpatron CLI-551

Farve
Gul
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up